Παγκορασίδων

Συνεργασία των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων με την Sports Excellence

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Η Sports Excellence είναι ο νέος συνεργάτης της Ομοσπονδίας και θα είναι στο πλευρό των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σάλας. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη Διάρκεια της Ημερίδας «Γυναίκα & Αθλητισμός» που διοργανώθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιορτάζοντας παράλληλα και την διεθνή ημέρα της γυναίκας (8/3).

Ο Δήμαρχος Ρόδου υποδέχτηκε την Εθνική Παγκορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Η Εθνική ομάδα Παγκορασίδων έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Κυριαζή στο δημαρχείο, παρουσία μελών της Τοπικής Επιτροπής του νησιού, Μαθιουδάκη και Κουκιά.

Συγκεντρωτική προ-εθνικής Κορασίδων-Παγκορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κωνσταντίνος Γκούντας καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση προ-εθνικής Κορασίδων-Παγκορασίδων την Παρασκευή, 28/12/2018 στο Κλειστό Λίντο Ηρακλείου στις 11.30π.μ (διάρκεια προπόνησης 11.30 - 13.00μ.μ).

Κώστας Γκούντας: «Πρέπει να εμπνεύσουμε τα παιδιά για να ασχοληθούν με το βόλεϊ»

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας ανέλυσε στο volleyball.gr τις ενέργειες που γίνονται από τον ίδιο και τους συναδέλφους του για την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ και αναφέρεται στον κοινό στόχο όλων των εμπλεκόμένων φορέων για το άθλημα.

Προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων στη Ρόδο ενόψει προκριματικών

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει το διάστημα 26/12 με 3/1 προετοιμασία η Εθνική Παγκορασίδων, ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ16 τον Απρίλιο (25-28/4).