Κορασίδων

Οι κλήσεις της Εθνικής κορασίδων για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο συνεργάτης του κ. Σταύρος Βίτσιος καλούν σε προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου) από 30 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου 2019, εν όψει των αγώνων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος K17 στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη (20 – 24/08/2019), τις ακόλουθες αθλήτριες:

Το καλεντάρι των Βαλκανικών πρωταθλημάτων 2019 σε σάλα και άμμο

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Τεχνικής Επιτροπής της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας. Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησε ο διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, ο οποίος προήδρευσε την συνέλευση.

Συνεργασία των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων με την Sports Excellence

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Η Sports Excellence είναι ο νέος συνεργάτης της Ομοσπονδίας και θα είναι στο πλευρό των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σάλας. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη Διάρκεια της Ημερίδας «Γυναίκα & Αθλητισμός» που διοργανώθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιορτάζοντας παράλληλα και την διεθνή ημέρα της γυναίκας (8/3).

Η Εθνική Κορασίδων φιλική ισοπαλία με την Αναγέννηση Ρυσίου

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Τρίτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι, στα πλαίσια του προπονητικού Camp που πραγματοποιείτε στη Θεσ/νίκη 27-30 Δεκεμβρίου, έδωσε η Εθνική Κορασίδων (γκρουπ Βορρά), το Σάββατο 29-12-2018 στο ΔΑΚ Ρυσίου, με την ομάδα της Αναγέννησης Ρυσίου.

Φιλικά της Εθνικής Κορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Δυο φιλικά παιχνίδια έδωσε η Εθνική Κορασίδων (γκρουπ Βορρά) την Πέμπτη 27/12 με το Πειραματικό και την Παρασκευή 28/12 με την ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου, στo πλαίσιo της συγκεντρωτικής προετοιμασίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη 27-30 Δεκεμβρίου...

Ανέστης Γιαννακόπουλος: «Σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη»

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Τα συμπεράσματά του από τις ενέργειες που γίνονται από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς τα τελευταία δύο χρόνια για την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ ανέλυσε στο volleyball.gr ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Συγκεντρωτική προ-εθνικής Κορασίδων-Παγκορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κωνσταντίνος Γκούντας καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση προ-εθνικής Κορασίδων-Παγκορασίδων την Παρασκευή, 28/12/2018 στο Κλειστό Λίντο Ηρακλείου στις 11.30π.μ (διάρκεια προπόνησης 11.30 - 13.00μ.μ).