ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Pre League Γυναικών: Ξεκαθάρισαν τα πράγματα στον Α' όμιλο, ΧΑΝΘ και Βριλήσσια για το τρίτο εισιτήριο στον Β' όμιλο

PRE LEAGUE,

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Pre League Γυναικών και απομένει μία στροφή για την ολοκλήρωσης της Α' φάσης του πρωταθλήματος.

Pre League Γυναικών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 5ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Με το απόλυτο νικών συνέχισαν το Αιγάλεω και ο Ναύαρχος Βότσης στον Α' και Β' όμιλο αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, με την ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδη να είναι και η μόνη ομάδα χωρίς απώλεια σετ.

Pre League Γυναικών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 4ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Την αήττητη πορεία τους συνέχισαν και την 4η αγωνιστική της Pre League Γυναικών το Αιγάλεω για τον Α' όμιλο και ο Ναύαρχος Βότσης για τον Β'. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι συνθέσεις των αγώνων και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων.

Pre League Γυναικών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 3ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Ο Ζ.Α.Ο.Ν, το Αιγάλεω και η Κόρινθος πήραν τα τρίποντα για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου και η Χ.Α.Ν.Θ., ο Ναύαρχος Βότσης και ο Απόλλων Καλαμάτας για τον Β' όμιλο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι συνθέσεις και η βαθμολογία των δύο ομίλων της Pre League Γυναικών.

Pre League Γυναικών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 2ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Με νίκες των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων, του Αιγάλεω και της Κορίνθου στον Α' όμιλο και του Ναύαρχου Βότση και της Ηλιούπολης στον Β' όμιλο συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών. Η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Χ.Α.Ν.Θ. με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (31/10, 17.00).

Pre League Γυναικών (1η αγωνιστική): Νίκες για Πρωταθλητές Πεύκων, Φ.Ο. Βριλησσίων, Ναύαρχο Βότση και Απόλλωνα Καλαμάτας

PRE LEAGUE,

Άνοιξε η αυλαία στους δύο ομίλους της Pre League Γυναικών, με τις Ακαδημίες Πρωταθλητές Πεύκων να ξεκινούν με το δεξί στον Α' όμιλο και τον Φ.Ο. Βριλησσίων, τον Ναύαρχο Βότση και τον Απόλλωνα Καλαμάτα στον Β'.

Πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών (ρόστερ, πρόγραμμα, σύστημα διεξαγωγής)

PRE LEAGUE,

Το πρώτο σερβίς στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Οι 12 ομάδες ρίχνονται στη... μάχη για να διεκδικήσουν την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.