Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γ. Καραμπέτσος: «Υγεία και κάθε επιτυχία στη χρονιά»

NEWS,

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων δήλωσε: «Με την ευκαιρία έναρξης των Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ευχόμαστε στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους παράγοντες, στους διαιτητές, στους φιλάθλους και στους δημοσιογράφους υγεία και κάθε επιτυχία στη χρονιά».

Α2 γυναικών: Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στη θέση του Αστέρα Γρεβενών

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Με απόφαση του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. της 26ης Ιουλίου 2019, εγκρίθηκε η εισήγηση της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 10 παρ. α και β του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και να συμπληρωθεί η κατηγορία Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η δήλωση συμμετοχής του σωματείου ΑΣ Αστέρας Γρεβενών δεν είναι έγκυρη.

Οι ομάδες της Α2 Ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2019-20

NEWS,

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών και των τουρνουά ανόδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρουσιάζει τις ομάδες και τους ομίλους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι 6 ομάδες που πήραν την άνοδο στην Α2 Γυναικών

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, η ΑΕ Αμπελοκήπων και η ΓΕ Ηρακλείου είναι οι τρεις ομάδες από το τουρνουά ανόδου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5/5 στην Πάτρα που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου και θα αγωνίζονται την νέα χρονιά στην Α2 Γυναικών. Στο αντίστοιχο τουρνουά ανόδου στα Γρεβενά, την άνοδο πήραν ΜΕΝΤ, ΑΣ Αστέρας Γρεβενών και Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.

A2 Γυναικών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες από τα δύο τουρνουά ανόδου για την Α2 Γυναικών. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.