Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συμψηφισμός παραβόλων 2020-21

NEWS,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. στην 82η συνεδρίασή του στις 23 Φεβρουαρίου 2021, αποφάσισε τον συμψηφισμό όλων των εγκεκριμένων πληρωμών παραβόλων των Σωματείων που έχουν πραγματοποιηθεί την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, συμπεριλαμβανομένων:

Επιστολή-απάντηση του Γ.Γ.Α. Γιώργου Μαυρωτά στον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο

NEWS,

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς απέστειλε επιστολή-απάντηση στην επιστολή του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επιστροφής των προπονήσεων και των αγώνων πετοσφαίρισης.

Επιστολή του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

NEWS,

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των πρωταθλημάτων πετοσφαίρισης.

Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.

NEWS,

Σε έκτακτη τηλεσυνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. κλήθηκε να εκτιμήσει και να αποφασίσει την στάση της Ομοσπονδίας για την κρίσιμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέσα από τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Μετά από διεξοδική συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Πετοσφαίρισης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.

NEWS,

Μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να συνεχιστούν τα κορυφαία Εθνικά πρωταθλήματα όλων των ομαδικών αθλημάτων με την προϋπόθεση οι ομάδες να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ COVID-19 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα εκτιμήσει την κατάσταση σε έκτακτη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων.

Α2 Γυναικών: Σερβίς στους δύο ομίλους της Α' Ζώνης (ρόστερ, σύστημα διεξαγωγής)

NEWS,

Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει το πρώτο σερβίς των δύο ομίλων της Α' Ζώνης της Α2 Γυναικών. Στην Α' Ζώνη συμμετέχουν 14 ομάδες και έχουν χωριστεί σε 2 ομίλους των 7 ομάδων.

Αναβολή των αγώνων Α.Π.Σ. Αίας - Α.Ο.Φ. Πορφύρας και Α.Σ. Γιάννενα - Α.Σ. Αργώ Βόλου

NEWS,

ΑΠΣ ΑΙΑΣ – ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 31/10/2020, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ μετά την σημερινή ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης («Επίπεδο 4. Αυξημένου κινδύνου» με απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων).

Διαχείριση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στα πρωταθλήματα βόλεϊ

NEWS,

Η ΕΟΠΕ ανακοινώνει τους Κανονισμούς Διαχείρισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 σε Πρωταθλήματα Βόλεϊ, σύμφωνα και με τις τελευταίες σχετικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23/10/2020.

Αναβολή του αγώνα Α.Σ. Ασκληπιός - Α.Σ. Γιάννενα

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Σύμφωνα με τα ισχύοντα Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. για την αντιμετώπιση κρουσμάτων covid-19 σε αθλητές/αθλήτριες, ο αγώνας του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των ομάδων: Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα 24/10/2020 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω θετικού κρούσματος covid-19 αθλήτριας της ομάδας Γυναικών του Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ.

Α2 Γυναικών: Πρεμιέρα στους δύο ομίλους της Β' Ζώνης (ρόστερ, σύστημα διεξαγωγής)

NEWS,

Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει το πρώτο σερβίς των δύο ομίλων της Β' Ζώνης της Α2 Γυναικών. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 27/10 με τον αγώνα του Ηρακλή Γέφυρας και της Ε.Α.Λ., ενώ η αναμέτρηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης αναβλήθηκε λόγω αναστολής της λειτουργίας όλων των Κλειστών Δημοτικών και Σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Αναβολή του αγώνα Ελπίδα Αμπελοκήπων - Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Ο αγώνας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των ομάδων Ελπίδα Αμπελοκήπων και Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Σάββατο 24/10/2020 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω αναστολής της λειτουργίας όλων των Κλειστών Δημοτικών και Σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για το χρονικό διάστημα από 23/10/2020 έως και 5/11/2020 (απόφαση Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αριθ. 1470/23.10.2020).

Διαδικασία εισόδου των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στους αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων 2020-21

NEWS,

H Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εφαρμόζοντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, παρουσιάζει σε συνεργασία με τη ΓΓΑ τη διαδικασία εισόδου των εκπροσώπων των ΜΜΕ στους αγώνες της περιόδου 2020-21.