Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α2 γυναικών: Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στη θέση του Αστέρα Γρεβενών

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Με απόφαση του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. της 26ης Ιουλίου 2019, εγκρίθηκε η εισήγηση της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 10 παρ. α και β του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και να συμπληρωθεί η κατηγορία Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η δήλωση συμμετοχής του σωματείου ΑΣ Αστέρας Γρεβενών δεν είναι έγκυρη.

Οι ομάδες της Α2 Ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2019-20

NEWS,

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών και των τουρνουά ανόδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρουσιάζει τις ομάδες και τους ομίλους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι 6 ομάδες που πήραν την άνοδο στην Α2 Γυναικών

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, η ΑΕ Αμπελοκήπων και η ΓΕ Ηρακλείου είναι οι τρεις ομάδες από το τουρνουά ανόδου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5/5 στην Πάτρα που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου και θα αγωνίζονται την νέα χρονιά στην Α2 Γυναικών. Στο αντίστοιχο τουρνουά ανόδου στα Γρεβενά, την άνοδο πήραν ΜΕΝΤ, ΑΣ Αστέρας Γρεβενών και Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.

A2 Γυναικών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες από τα δύο τουρνουά ανόδου για την Α2 Γυναικών. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

A2 Γυναικών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες από τα δύο τουρνουά ανόδου για την Α2 Γυναικών. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

Α2 Γυναικών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες από τα δύο τουρνουά ανόδου για την Α2 Γυναικών. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

Α2 Γυναικών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες από τα δύο τουρνουά ανόδου για την Α2 Γυναικών. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

Σε Πάτρα και Γρεβενά τα τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών (πρόγραμμα)

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Στην Πάτρα και στα Γρεβενά θα διεξαχθούν από 1 έως 5 Μαΐου τα δύο τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών. Στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι τρεις πρώτοι από κάθε τουρνουά ανόδου.

Ο Ναύαρχος Βότσης στη Pre League

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Πρωταθλητής στον Β' όμιλο της Α2 Γυναικών είναι από το Σάββατο ο Ναύαρχος Βότσης. Η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη νίκησε για την 24η αγωνιστική με 3-1 σετ τον ΑΣ Γιάννενα και δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί το εισιτήριο για την Pre League της σεζόν 2019-20.

Οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας στην Pre League 2019-20

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Την άνοδο στην Pre league πανηγυρίζουν οι Αμαζόνες. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας μετά τη νίκη της με 3-1 (25-15, 25-18, 22-25, 25-14) σετ στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμάτας για την 21η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α2 Γυναικών, έφυγαν με +8 στην βαθμολογία και «κλείδωσαν» μια αγωνιστική πριν το τέλος, τον τίτλο και το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στην επόμενη κατηγορία, καθώς φέτος δεν υπάρχουν πλέι