Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διευκρίνηση για τον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων στους αγώνες βόλεϊ

NEWS,

Μετά από σημερινή (29/11) διευκρίνηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τονίζεται, ότι, δεν είναι υποχρεωτική η τήρηση του Καταλόγου Εισερχομένων-Εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση, κατά τη διεξαγωγή αγώνων, καθώς η είσοδος θεατών καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την εφαρμογή. Εξακολουθεί και ισχύει κατά τις προπονήσεις.

Το νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης και τα μέτρα τήρησής του

NEWS,

Επικαιροποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης, στο οποίο προστέθηκε ειδικό κεφάλαιο (αρθ.16) με μέτρα τήρησης τoυ Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που περιλαμβάνουν και ποινές για κάθε παράβασή του.

Νέες οδηγίες για προληπτικούς ελέγχους COVID-19 αθλητών/τριων - Η διαδικασία των self tests

NEWS,

Σύμφωνα με τις σημερινές (12/11/2021) «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ” της ΓΓΑ, στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων (εκτός της Α1 Ανδρών) και για αθλητές/τριες από 12 έως και 15 ετών, εκτός από τη διενέργεια εργαστηριακών τεστ (PCR και rapid), παρέχεται και η δυνατότητα διεξαγωγής self test παρουσία του υπεύθυνου CΟVID19 της ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα.

Οι αλλοδαποί αθλητές των Εθνικών πρωταθλημάτων Α2 Ανδρών & Γυναικών 2021-2022

NEWS,

Μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής των αλλοδαπών και Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στα Εθνικά Πρωταθλήματα Α2 Ανδρών & Γυναικών που αρχίζουν αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου, τα Σωματεία δήλωσαν τους ακόλουθους αθλητές και αθλήτριες.

Α2 Γυναικών: Πρεμιέρα για την Α' Ζώνη, στην 3η αγωνιστική η Β' Ζώνη (πρόγραμμα, σύστημα διεξαγωγής)

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Η πρεμιέρα στην Α' Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β' Ζώνη που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες συνεχίζεται με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής. Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίστηκαν σε δύο ζώνες και κάθε ζώνη έχει από δύο ομίλους.

Α2 Γυναικών (Β' Ζώνη - Α' Όμιλος): Μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Σ. Γαία Δράμας - Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Με έγγραφό του, το σωματείο Α.Σ. Γαία Δράμας ενημέρωσε, ότι, μετά από τεστ ανίχνευσης του covid-19 βρέθηκαν θετικά κρούσματα στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Οι αλλοδαποί αθλητές των Εθνικών πρωταθλημάτων Pre League και Α2 Γυναικών 2021-2022

NEWS,

Μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής των αλλοδαπών και Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στα Εθνικά Πρωταθλήματα Pre League Ανδρών-Γυναικών και Α2 Γυναικών που αρχίζουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, τα Σωματεία δήλωσαν τους ακόλουθους αθλητές και αθλήτριες.