Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Διευκρίνηση για τον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων στους αγώνες βόλεϊ

NEWS,

Μετά από σημερινή (29/11) διευκρίνηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τονίζεται, ότι, δεν είναι υποχρεωτική η τήρηση του Καταλόγου Εισερχομένων-Εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση, κατά τη διεξαγωγή αγώνων, καθώς η είσοδος θεατών καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την εφαρμογή. Εξακολουθεί και ισχύει κατά τις προπονήσεις.

Το νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης και τα μέτρα τήρησής του

NEWS,

Επικαιροποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης, στο οποίο προστέθηκε ειδικό κεφάλαιο (αρθ.16) με μέτρα τήρησης τoυ Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που περιλαμβάνουν και ποινές για κάθε παράβασή του.

Νέες οδηγίες για προληπτικούς ελέγχους COVID-19 αθλητών/τριων - Η διαδικασία των self tests

NEWS,

Σύμφωνα με τις σημερινές (12/11/2021) «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ” της ΓΓΑ, στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων (εκτός της Α1 Ανδρών) και για αθλητές/τριες από 12 έως και 15 ετών, εκτός από τη διενέργεια εργαστηριακών τεστ (PCR και rapid), παρέχεται και η δυνατότητα διεξαγωγής self test παρουσία του υπεύθυνου CΟVID19 της ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα.

Οι αλλοδαποί αθλητές των Εθνικών πρωταθλημάτων Α2 Ανδρών & Γυναικών 2021-2022

NEWS,

Μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής των αλλοδαπών και Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στα Εθνικά Πρωταθλήματα Α2 Ανδρών & Γυναικών που αρχίζουν αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου, τα Σωματεία δήλωσαν τους ακόλουθους αθλητές και αθλήτριες.

Πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών 2021-2022 (πρόγραμμα, σύστημα διεξαγωγής)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς της Α2 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίστηκαν σε δύο ζώνες και κάθε ζώνη έχει από δύο ομίλους.

Καταληκτικές ημερομηνίες διεθνών μεταγραφών εθνικών πρωταθλημάτων

NEWS,

Από την ΕΟΠΕ ανακοινώνονται οι καταληκτικές ημερομηνίες των διεθνών μεταγραφών εθνικών πρωταθλημάτων 2021-2022, σύμφωνα με την ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα:

Όροι διεξαγωγής επίσημων φιλικών αγώνων

NEWS,

Με σκοπό την απρόσκοπτη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, ότι, από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στους φιλικούς αγώνες που διεξάγονται με επίσημους διαιτητές, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο αθλητές και αθλήτριες που διαθέτουν:

Νέες οδηγίες για τους εργαστηριακούς ελέγχους Covid-19 στις προπονήσεις

NEWS,

Οι νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τους εργαστηριακούς ελέγχους Covid-19 που πρέπει να εφαρμοστούν ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΛΕΪ (για τους αγώνες θα εκδοθούν νέες οδηγίες). Κατά τα άλλα, ισχύει το Προπονητικό Πρωτόκολλο.