Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Γ. Καραμπέτσος: «Υγεία και κάθε επιτυχία στη χρονιά»

NEWS,

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων δήλωσε: «Με την ευκαιρία έναρξης των Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ευχόμαστε στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους παράγοντες, στους διαιτητές, στους φιλάθλους και στους δημοσιογράφους υγεία και κάθε επιτυχία στη χρονιά».

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών 2019-2020

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει με 13 ομάδες στις 5 Οκτωβρίου, όμως μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας έγινε κλήρωση με 12 ομάδες και η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες της Α2 Ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2019-20

NEWS,

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών και των τουρνουά ανόδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρουσιάζει τις ομάδες και τους ομίλους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι 6 ομάδες που πήραν την άνοδο στην Α2 Ανδρών

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Άρης, Ερμογένης Ξάνθης και Αριστοτέλης Σκύδρας κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο τουρνουά ανόδου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5/5 στη Σκύδρα και πήραν το εισιτήριο για την Α2 Ανδρών. Ο Μίλωνας, η ΓΕ Ηρακλείου και ο Απόλλωνας Πατρών από το τουρνουά στη Χερσόνησο Ηρακλείου πήραν την άνοδο για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών 2019-20.

A2 Ανδρών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των τουρνουά ανόδου για την Α2 Ανδρών που διεξάγονται στη Σκύδρα και στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.