Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών 2019-2020

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει με 13 ομάδες στις 5 Οκτωβρίου, όμως μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας έγινε κλήρωση με 12 ομάδες και η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες της Α2 Ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2019-20

NEWS,

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών και των τουρνουά ανόδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρουσιάζει τις ομάδες και τους ομίλους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι 6 ομάδες που πήραν την άνοδο στην Α2 Ανδρών

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Άρης, Ερμογένης Ξάνθης και Αριστοτέλης Σκύδρας κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο τουρνουά ανόδου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5/5 στη Σκύδρα και πήραν το εισιτήριο για την Α2 Ανδρών. Ο Μίλωνας, η ΓΕ Ηρακλείου και ο Απόλλωνας Πατρών από το τουρνουά στη Χερσόνησο Ηρακλείου πήραν την άνοδο για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών 2019-20.

A2 Ανδρών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των τουρνουά ανόδου για την Α2 Ανδρών που διεξάγονται στη Σκύδρα και στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

A2 Ανδρών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των τουρνουά ανόδου για την Α2 Ανδρών που διεξάγονται στη Σκύδρα και στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

A2 Ανδρών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του τουρνουά ανόδου για την Α2 Ανδρών που διεξάγεται στη Σκύδρα. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

A2 Ανδρών - Τουρνουά ανόδου: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του τουρνουά ανόδου για την Α2 Ανδρών που διεξάγεται στη Σκύδρα. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

Σε Χερσόνησο και Σκύδρα τα τουρνουά ανόδου στην Α2 Ανδρών (πρόγραμμα)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Σκύδρα θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 1-5 Μαΐου τα δύο τουρνουά ανόδου στην Α2 Ανδρών. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πάρουν οι 3 πρώτοι της βαθμολογίας από κάθε όμιλο.

Οι απονομές και οι πανηγυρισμοί του ΟΦΗ - Οι δηλώσεις των προπονητών (photos-videos)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών, προπονητικού σταφ, διοίκησης και κόσμου στον ΟΦΗ μετά την ιστορική άνοδο στη Volley League ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις έντονες στιγμές που ένιωσαν όλοι στην ομάδα του Ηρακλείου, με την Κρήτη να έχει ξανά εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία μετά από 14 χρόνια.

Άνοδος του ΟΦΗ στη Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του (photos)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Ο ΟΦΗ έγραψε ιστορία στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας, καθώς πανηγύρισε την παρθενική του άνοδο στη Volley League Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη επικράτνε στον τελικό ανόδου του Α' ομίλου με 3-0 σετ του Κέρκη Σάμου και πέτυχε αυτό που κυνηγούσε για χρόνια, δηλαδή μία θέση στα μεγάλα σαλόνια του ανδρικού βόλεϊ.

Α2 Ανδρών (Α' όμίλος - Θέσεις 3-4): Τρίτη με ανατροπή η Ροδίων Άθλησις

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Η Ροδίων Άθλησις επικράτησε με 3-2 σετ της Δραπετσώνας στο «Στ. Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία και κατέλαβε την 3η θέση στο τελικό τουρνουά ανόδου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών.