Πανελλήνια

Πανελλήνιο κορασίδων: Το πρόγραμμα του final-4

Πανελλήνια,

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση του final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Ιουνίου. Η έδρα και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πανελλήνιο κορασίδων: Οι 4 ομάδες της τελικής φάσης

Πανελλήνια,

H Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Ναύαρχος Βότσης, ο Απολλώνιος και το Μαρκόπουλο είναι οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων. Η κλήρωση του final-4 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Πανελλήνιο παίδων: Οι 4 ομάδες της τελικής φάσης

Πανελλήνια,

H Ελπίδα Αμπελοκήπων, η Ορεστιάδα, ο Μίλωνας και ο Πανερυθραϊκός είναι οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων. Η κλήρωση του final-4 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Αποχώρηρη του ΑΣΕ Νεωρίου από την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων

Πανελλήνια,

Η ομάδα Κορασίδων της Ζ΄ Περιφέρειας (ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ) που προκρίθηκε στην Προημιτελική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος παραιτήθηκε και ως εκ τούτου οι αγώνες του Δ’ Ομίλου της Προημιτελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωτ/τος Κορασίδων θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή τριών ομάδων.

Πανελλήνιο Παίδων - Κορασίδων: Οι έδρες και οι ώρες της προημιτελικής φάσης (updated)

Πανελλήνια,

Οι έδρες και οι ώρες των αγώνων από την προημιτελική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Παίδων - Κορασίδων. Οι ώρες των αγώνων στον Α' και Γ' όμιλο Παίδων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Αρμουτσή, Γκόλτσιου και Κόττα για το πανελλήνιο νεανίδων (videos)

Πανελλήνια,

Η Τατιάνα Αρμουτσή και η Γεωργία Γκόλτσιου της Ελπίδας Αμπελοκήπων και η Χριστίνα Κόττα του Μαρκόπουλου μίλησαν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων αλλά και για τις ατομικές τους διακρίσεις από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Μούχλιας, Κεσεσίδης, Στεφανίδης και Τζιάβρας για το πανελλήνιο εφήβων (videos)

Πανελλήνια,

Οι αθλητές του Ηρακλή Δημήτρης Μούχλιας, Θανάσης Κεσεσίδης και Μιχαήλ-Άγγελος Στεφανίδης και ο λίμπερο του Πήγασου Πολίχνης Δημήτρης Τζιάβρας μίλησαν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων αλλά και για τις ατομικές τους διακρίσεις από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός ΑΟ: Οι αφιερώσεις προπονητών και παικτών στον Θανάση Γιαννακόπουλο (videos)

Πανελλήνια,

Στον Θανάση Γιαννακόπουλο αφιέρωσαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μαρκάκης και οι αθλητές της ομάδας Άγγελος Σταμπούλογλου, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Αλέξανδρος Ράπτης.

Πανελλήνιο νεανίδων: MVP η Σταματία Κυπαρίσση - Οι απονομές (photos)

Πανελλήνια,

Η ακραία του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση ψηφίστηκε ως MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων από τους προπονητές των ομάδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό της Πολίχνης.