Xanthi Masters: Κόντρα μεταξύ Εθνικών ομάδων στον τελικό των ανδρών (19.45 ERTSPORTS)

BEACH VOLLEYBALL ,

Επανάληψη του τελικού της Σύρου και του Συντάγματος θα έχουμε στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη, καθώς νικητές των ημιτελικών του Xanthi Masters αναδείχθηκαν οι Στέλιος Τζιουμάκας, Δημήτρης Χατζηνικολάου και οι Ιάσωνας Κανέλλος, Άγγελος Μανδηλάρης. Ο τελικός του Xanthi Masters θα ξεκινήσει στις 19.45 σε απευθείας μετάδοση από την ERTSPORTS.

Παρά την έντονη ζέστη για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα στη πόλη της Θράκης, οι θεατές γέμισαν για άλλη μία φορά τις κερκίδες στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης και χειρόκροτησαν τις προσπάθειες των αθλητών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών, Τζιουμάκας και Χατζηνικολάου χρειάστηκαν να φτάσουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ κόντρα στους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα και επικράτησαν μετά από 52 λεπτά με 2-1 (21-15, 15-21, 15-13) σετ.

Στον τελευταίο ημιτελικό, οι νικητές των δύο προηγουμένων τουρνουά Masters σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Κανέλλος και Μανδηλάρης δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργο Τερζόγλου, ωστόσο στο φινάλε του δευτέρου σετ έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη-πρόκριση με 2-0 (21-19, 25-23) μετά από 46 λεπτά αγώνα.


Σχετικά Άρθρα