Μαρία Τσιτσιγιάννη: Είμαστε ακούραστες

MVP ,

Με συγκροτημένη σκέψη και ξεκάθαρη προσέγγιση ζωής, η Μαρία Τσιτσιγιάννη του Μαρκόπουλου απολαμβάνει το πρώτο βραβείο πολυτιμότερης αθλήτριας στο γυναικείο πρωτάθλημα. Στην αρχή σάστισε, μόλις ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την επιτυχία της. Μόλις συνήλθε, η αθλήτρια του Μαρκόπουλου, πρωτοετής φοιτήτρια Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ξεδίπλωσε τις σκέψεις της στο volleyball.gr για την ομάδα της.

«Δεν το περίμενα, στην αρχή δεν το πίστεψα, σάστισα είναι η αλήθεια, αλλά χάρηκα πολύ. Πιστεύω ότι έκανα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου με το Μαρκόπουλο, βοήθησε όμως πολύ όλη η ομάδα σε αυτό το βραβείο με την απόδοσή της» σχολιάζει η Τσιτσιγιάννη και συνεχίζει:

«Το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα είναι σημαντικό για την επιτυχία, η ευχάριστη διάθεση που έχουμε για προπονήσεις και παιχνίδια επίσης. Είμαστε αρκετές αθλήτριες μικρής ηλικίας που έχουμε πολλά περιθώρια εξέλιξης και στο αγωνιστικό κομμάτι και στη βελτίωση του χαρακτήρα μας, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες, κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου, παράλληλα έχουμε και έμπειρες αθλήτριες που αποτελούν παράδειγμα συμπεριφοράς. Αυτό το ιδανικό μείγμα αποτελεί πραγματική συνταγή επιτυχίας» λέει η Τσιτσιγιάννη.

«Η ομάδα είναι πολύ δεμένη μεταξύ της και προχωράει μπροστά. Μπορεί να καταφέρει πολλά αν παραμείνει αυτός ο κορμός που έχουμε αυτή τη σεζόν, έχουμε τον ενθουσιασμό της μικρής ηλικίας, είμαστε ακούραστες. Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλη την ομάδα και στην οικογένειά μου που με ωθεί να προχωρήσω και την καριέρα μου και τη ζωή μου. Ευχαριστώ θερμά το προπονητικό επιτελείο και τις συναθλήτριές μου, είναι όλες και όλοι δίπλα μου, είναι το στήριγμά μου»

Σχετικά Άρθρα