Όλγα Βεργίδου: «Έχουμε …όρεξη για κάτι πολύ καλό στην Νάξο»

Magazine ,

Τον πρώτο προσωπικό εν Ελλάδι τίτλο της απολαμβάνει με την επιστροφή της στην Volleyleague από την Φινλανδία η Όλγα Βεργίδου. Από τα χέρια της έμπειρης πασέρ ο Πανναξιακός πήρε μια ακόμη καθαρή νίκη επί του ΑΟ Θήρας στο ντέρμπι των Κυκλάδων και προπορεύεται άνευ απώλειας βαθμού και σετ στο πρωτάθλημα. 

«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Πίστευα ότι η MVP θα ήταν από το δικό μας παιχνίδι αλλά δεν περίμενα ότι θα ήμουν εγώ. Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην ομάδα γιατί η δουλειά είναι συνολική και όχι ατομική. Επίσης το  αφιερώνω στον κόσμο της Νάξου που μας στηρίζει κάθε μέρα» λέει στο www.volleyball.gr η MVP της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague. «Ήταν μια πολύ καλή νίκη αλλά δεν λέει τίποτα. Δεν περίμενα ότι θα φθάναμε σε εύκολη επικράτηση αλλά νομίζω ότι εμείς την κάναμε εύκολη. Το θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα και δικαιωθήκαμε». Η όρεξη του Πανναξιακού μετά τη νίκη επί του ΑΟ Θήρας …άνοιξε ακόμη περισσότερο. «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε …όρεξη για κάτι πολύ καλό φέτος αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα τα ματς πρέπει να τα βλέπουμε ως ντέρμπι. Με συγκέντρωση και προσοχή θα έρθουν οι καλές μέρες». 

Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί για να κρατήσει τους τίτλους στην Ελλάδα, αλλά πλέον τόσο ο Πανναξιακός όσο και άλλες ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να του αμφισβητήσουν τα πρωτεία. «Εκ των αποτελεσμάτων ο Άρης ήδη τον κέρδισε. Ο Ολυμπιακός παραμένει έμπειρη ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Δεν θα πω ότι υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ κοντά του, αλλά θα πω ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούνε να του αποσπάσουν σετ ή ακόμη και νίκη όπως έκανε στην πρεμιέρα ο Άρης. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών. Οι παίκτριες που έχουν έρθει από το εξωτερικό έχουν δώσει μεγαλύτερη αίγλη και αυτό ανεβάζει την ποιότητα» ολοκληρώνει η 27χρονη διεθνής πασέρ. Σχετικά Άρθρα