Επίσκεψη της Ε.Ο.ΠΕ. στις ακαδημίες του Αστέρα και του Ιωνικού Νίκαιας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παγκορασιδων Κώστας Γκουντας και ο Τεχνικός Σύμβουλος εθνικών ομαδων Τάκης Καβαλιεράκης παρευρέθηκαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στην προπόνηση των ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας και Ιωνικού Νίκαιας.

Με την ευκαιρία αυτή ενημέρωθηκαν από τους προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων για τη διάρθρωση του προγράμματος των προπονήσεων που ακολουθείται στις ακαδημίες του Αστέρα Νίκαιας και Ιωνικού Νίκαιας και ξεναγήθηκαν από τη διοίκηση στους υφιστάμενους αγωνιστικούς χώρους αλλά και το νέο γήπεδο της Elite Nikaia Star Volley Academy ενώ ενημερώθηκαν επίσης αναλυτικά για 3ετές πλάνο και το εγχείρημα της Elite Nikaia Star Volley Academy το οποίο επικεντρώνεται στη συστηματική ανάπτυξη και βελτίωση νεαρών αθλητριών σε διεθνή επαγγελματικά πρότυπα.

Οι κ.κ. Γκούντας και Καβαλιεράκης είχαν με τη σειρά τους την ευκαιρία να μιλήσουν στις νεαρές αθλήτριες των ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας και Ιωνικού Νίκαιας για πολλά θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του volley και την αντιπροσώπευση του σε επίπεδο εθνικών ομάδων και να διασυνδέσουν τις νεαρές αθλήτριες με τις δραστηριότητες και τις δράσεις των εθνικών ομάδων.

Τέλος τόσο ο Παναγιώτης Μαρούλης όσο και ο Βασίλης Τζώρτζης, πρωτεργάτες του εγχειρήματος της Elite Nikaia Star Volley Academy, διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους των Εθνικών ομάδων ότι θα βρίσκονται κοντά στην προσπάθειά τους στις Εθνικές ομάδες διαθέτοντας κάθε φορά διαθέσιμα μέσα (εξοπλισμό), χρόνο και ανθρώπινους πόρους για την υποστήριξη του έργου τους (και για όσους παροικούν στην Ιερουσαλήμ …, είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται για όμορφα λόγια αλλά για δεσμεύσεις που καταλήγουν σε δράσεις και έργα).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, μια νέα αθλητική περίοδο με υγεία και πολλές επιτυχίες και ευχαριστούμε τους κυρίους Κωνσταντίνος Γκούντας και Τάκη Καβαλιεράκη για την παρουσία τους στην προπόνηση των νεαρών αθλητριών των ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας και Ιωνικού Νίκαιας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Star Volley Academy

Σχετικά Άρθρα