Τελικά πανελληνίου αγοριών Κ21: Δηλώσεις Παναθηναϊκού και Μίλωνα

Πανελλήνια ,

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Μίλωνα, με το «τριφύλλι» να κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας στα αγόρια Κ21.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μαρκάκης είπε: «Για κάποια παιδιά ήταν το τελευταίο παιχνίδι ως έφηβοι ή με τον Παναθηναϊκό γιατί πήραν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Θέλαμε το κύπελλο για τα παιδιά αυτά, για τον Παναθηναϊκό και θέλουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη για τον σύλλογο και να κατακτά τίτλους».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Παλαιολόγος δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά με λίγα λάθη. Περιορίσαμε τον Μίλωνα και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του και είχαμε συγκέντρωση από το πρώτο σερβίς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Φέτος δεν έμεινε κάτι να σηκώσω και χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε πολλούς τίτλους».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμασταν αποφασιστικοί.
Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που πρέπει να κάνεις από την αρχή είναι να δείχνεις την αξία σου και αυτό κάναμε και εμείς».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Τάσος Σωνάκης τόνισε: «Ήταν μία προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και δουλεύαμε για αυτό από την αρχή της σεζόν. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση για μένα γιατί θα φύγω φέτος από τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μείνω, όμως θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα στη καριέρα μου κια να δω τι μπορώ να κάνω στο μέλλον».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Σήμερα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Καταφέραμε κάτι ιστορικό σήμερα, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής είναι οι μόναδες ομάδες που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα ανδρών και εφήβων την ίδια σεζόν 3 φορές. Θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να το κάνουμε 4».

Ο προπονητής του Μίλωνα Γιάννης Στυλιανού δήλωσε:
«Ήταν ένας τελικός και μετά από τόση μεγάλη αποχή, είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Παίζαμε με καλύτερη ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ελπίζω να το απόλαυσαν παρά την ήττα. Θέλω να ευχαριστήσω τον εργοφυσιολόγο μας κ. Σκόλια που μας βοήθησε πολύ, τον κόουτς Αγγελίδη που προπονούσε τα παιδιά αυτά όλη τη σεζόν και τον Σάκη Ψάρρα για τις πολύτιμες συμβουλές του».

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός τόνισε: «Είναι λογικό να έχεις άγχος, ειδικά όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό με παίκτες που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. Μπήκαμε μαγκωμένοι και αυτό φάνηκε. Υποσυνείδητα βγήκε το άγχος στο γήπεδο και επηρεαστήκαμε».

Σχετικά Άρθρα