Τελικά πανελληνίου αγοριών Κ21: MVP ο Αλέξανδρος Ράπτης (απονομές)

Πανελλήνια ,

Για δεύτερη συνεχή σεζόν, ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδεικνύεται MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21, μετά από την ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των 4 προπονητών. Ο Δημήτρης Παλαιολόγος του Παναθηναϊκού και ο Αλέξανδρος Τζουγκαράκης ισοβάθμησαν στα μπλοκ με 8 και μοιράστηκαν το αντίστοιχο βραβείο.

MVP: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης

Καλύτερος επιθετικός: Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης,

Καλύτερος μπλοκέρ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο), Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, Την απονομή έκανε το μέλος του ΤΑΑ ΑΟΝΣ Μίλων Γιώργος Χάκας.

Καλύτερος σέρβερ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερο λίμπερο: Τάσος Σωνάκης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερος πασαδόρος: Φάνης Ρουσόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης.

Στον Ηρακλή για την κατάκτηση της 3ης θέσης απέμεινε αναμνηστικό κύπελλο και διπλώματα ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης

Την απονομή στον Άρη για την κατάκτηση της 4ης θέσης απέμεινε τα μετάλλια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Παναγιώτης Μαλακατές.

Την απονομή στον Μίλωνα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την 2η θέση έκανε ο Γιώργος Πάγκαλος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης.

Σχετικά Άρθρα