Agios Nikolaos Finals: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης

BEACH VOLLEYBALL ,

Με τα φώτα σβηστά και με ειδικά έφε πραγματοποιήθηκε μέσα σε χειροκρότημα από τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες στη παραλία Άμμος η τελετή έναρξης του Agios Nikolaos Championships.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση των 16 ομάδων (8 ανδρών-8 γυναικών), με τους αθλήτες και τις αθλήτριες μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα να εισέρχονται στο γήπεδο μαζί με τους μικρούς εθελοντές της διοργάνωσης.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ και ψυχή της διοργάνωσης Χάρης Αλεξάκης μετέφερε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή του Agios Nikolaos Championships για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ανατολική πόλη της Κρήτης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους των ανδρών ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας, εκ των οποίων τα δύο στον Άγιο Νικόλαο, Θοδωρής Παπαδημητρίου, ενώ από πλευράς γυναικών μίλησε στο κοινό η Δήμητρα Μαναβή, που πανηγύρισε τον τίτλο στην παραλία Άμμος το 2018.

Σχετικά Άρθρα