Θανάσης Ρέρρας: «Στόχος του Keratea Kids Festival είναι να φέρουμε παιδιά στο άθλημα»

BEACH VOLLEYBALL ,

Το πρώτο Beach Volley Kids Festival στη χώρα μας είναι γεγονός. Εκατοντάδες μικρά παιδιά θα βρεθούν την Τετάρτη 27 Ιουνίου στην Κερατέα και στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας και θα διασκεδάσουν παίζοντας το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού

«Ο σκοπός ο οποίος γίνεται αυτό το φεστιβάλ είναι να έρθουν σε επαφή με το beach volley παιδιά τα οποία είναι σε Δημοτικά σχολεία. Το Kids Beach Volley Festival είναι κομμάτι ενός Πανευρωπαϊκού προγράμματος της CEV και θα πραγματοποιηθούν 2-3 σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και το δικό μας. Μεγάλος στόχος όλων είναι να έρθουν αγόρια και κορίτσια σε επαφή με το beach volley, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να εγγραφούν και να προπονούνται σε συλλόγους που αναπτύσσουν το άθλημα της άμμου» δήλωσε αρχικά στο volleyball.gr ο  Πρόεδρος του ΓΣ Κερατέας και μέλος της επιτροπής beach volley της CEV και υπεύθυνος για την υλοποίηση του φεστιβάλ Θανάσης Ρέρρας και συμπλήρωσε:

«Το Kids Beach Volley Festival είναι πρόγραμμα της CEV, η Ε.Ο.ΠΕ. το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, όπως επίσης και ο ΓΣ Κερατέας με τον Δήμο Λαυρεωτικής και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στη χώρα μας. Τον ΓΣ Κερατέας τον ενδιαφέρει η ανάπτυξη του βόλεϊ και του beach volley και μέσω του αθλήματος της άμμου, φιλοδοξούμε να φέρουμε αγόρια στο άθλημα μας, που τόσο πολύ έχει ανάγκη».

Σχετικά Άρθρα