Τρίτο τουρνουά MASTERS στην παραλία Αντιρρίου

BEACH VOLLEYBALL ,

Η παραλία Αντιρρίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά τουρνουά Masters του Πανελλήνιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ 2019. Το τριήμερο 12-14 Ιουλίου το όμορφο θέρετρο του νομού Αιτωλοακαρνανίας θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στα ταμπλό των ανδρών και των γυναικών.

Ο Δήμος Ναυπακτίας από το 2017 είναι οικοδεσπότης της κορυφαίας διοργάνωσης του βασιλιά της άμμου. Δύο χρόνια μετά, η παραλία Αντιρρίου έχει γίνει σήμα κατατεθέν του πανελλήνιου σιρκουί. Το Antirrion Masters είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά μετά το Masters που έγινε στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους και θεωρείται από τα καλύτερα major τουρνουά. 

Το Αντίρριο είναι χωριό του νομού Αιτωλοακαρνανίας, υπάγεται στον Δήμο Ναυπακτίας και ο πληθυσμός του οικισμού ανέρχεται στους 1.018 μόνιμους κατοίκους. Το Αντίρριο είναι γνωστό για τα αξιοθέατά του, όπως το αρχαίο θέατρο στην περιοχή Μακύνεια, το οποίο στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε και ως βουλευτήριο. Στο Αντίρριο υπάρχει το ομώνυμο κάστρο που κτίστηκε από τους Οθωμανούς αρχικά κατά τα τέλη του 15ου αιώνα (επί Βαγιαζήτ Β΄) ως κάστρο της Ρούμελης. Μαζί με το κάστρο του Ρίου που βρίσκεται στα γειτονικά πελοποννησιακά παράλια, έλαβαν την ανεπίσημη ονομασία Μικρά Δαρδανέλια. Διατηρείται σε καλή κατάσταση και στους χώρους του πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Πάνω στο κάστρο βρίσκεται παραδοσιακός πέτρινος φάρος ύψους 9 μέτρων, ο οποίος κτίστηκε το 1880. 

Το μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Άρη Αγγελόπουλο και όλους όσοι συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια. Δύσκολη η χρονική συγκυρία με τις εκλογές. Εγώ παραιτήθηκα, γιατί ήμουν υποψήφιος αλλά θα είμαι στην "επόμενη" μέρα. Ευχαριστώ αυτούς που με εξουσιοδότησαν να έρθω εδώ. Κάνουμε τη  διοργάνωση με δικούς μας πόρους και θεωρώ ότι αυτός ο θεσμός θα συνεχιστεί. Ευχαριστούμε τους αθλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Σας καλούμε όλους να χαρούμε την διοργάνωση».

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 14.00. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο μπιτς βόλεϊ (ΕΔΩ) και στη συνέχεια να αποστείλουν την δήλωση συμμετοχής ομάδας (ΕΔΩ) στο bvregistration@volleyball.gr. 

Οι κανονισμοί του ANTIRRION MASTERS στο παρακάτω λινκ: ΕΔΩ

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen KOSMOCAR, ενώ η GALA είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, τις διοργανώσεις δροσίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.

Σχετικά Άρθρα