Τίε Σαντάνα: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα»

BEACH VOLLEYBALL ,

Στη Κω και στη Ρόδο βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής μπιτς βόλεϊ Τίε Σαντάνα, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα για την παρακολούθηση και αξιολόγηση του δυναμικού που θα αποτελέσει το μέλλον του αθλήματος στην άμμο. Πρώτος του σταθμός ήταν η Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ταξίδεψε στα δύο νησιά των Δωδεκανήσων.

Στην προπόνηση στην Κω συμμετείχαν αθλητές του ΑΟ Αθλοπαιδιών και στη Ρόδο από τα σωματεία της Τελχινίδας και του Ροδίων Άθλησις ενώ παραβρέθηκαν και οι προπονητές των παιδιών και είχαν συνομιλία με τον Βραζιλιάνο τεχνικό σχετικά με το μπιτς βόλεϊ στο νησί, για την προπονητική προσέγγιση και τακτική και για την περαιτέρω εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών.

«Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και τη Κω για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση. Μίλησα με προπονητές, αθλητές, αθλήτριες και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο τότε θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Πρέπει να περάσουμε την αγάπη μας για το άθλημα στις μικρότερες ηλικίες. Υπάρχουν ταλέντα που θέλουν να παίξουν μπιτς βόλεϊ και να βελτιωθούν για να μπορούν στο μέλλον να αγωνίζονται εκτός Ελλάδας. Είδα πολλά παιδιά με προοπτικές και θέλω να συνεργαστώ με όλους τους αρμόδιους φορείς για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βγει αποτέλεσμα» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα.

Το επόμενο διάστημα ο Τίε Σαντάνα θα επισκεφτεί την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα και την Πάτρα. Από το νέο έτος, ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει προγραμματίσει επισκέψεις και στη Κρήτη.

Σχετικά Άρθρα