Ικανοποίηση για το πρώτο «FIVB BV COACHES COURSE»

BEACH VOLLEYBALL ,

Ολοκληρώθηκε το «FIVB BV COACHES COURSE-LEVEL ONE», το πρώτο σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena.

Με τη λήξη του σεμιναρίου, ο επικεφαλής εισηγητής και Technical Supervisor της FIVB κ. Jeff Brehaut μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Κουτουλέα παρέδωσαν τα διπλώματα στους εκπαιδευόμενους και τους συνεχάρησαν όλους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και συμμετοχής τους.

«Το σεμινάριο της Αθήνας ήταν από τα πιο πετυχημένα στα οποία συμμετείχα  ως εισηγητής και δυστυχώς  λόγω του περιορισμού των συμμετοχών που επιβάλλουν οι διεθνείς κανονισμοί, δεν ήταν εφικτό να λάβουν μέρος όλοι όσοι ήθελαν. Εφόσον η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία το εγκρίνουν, θεωρώ ότι το σεμινάριο πρέπει να επαναληφθεί το 2020, καθώς το ενδιαφέρον που υπήρξε για το πρώτο σεμινάριο ήταν μεγαλύτερο του αναμενομένου. Έχω μόνο θετικές εντυπώσεις από το επίπεδο των συμμετεχόντων, πολλοί από τους οποίους ήταν γνώριμοι σε μένα από την αθλητική τους καριέρα και τους εύχομαι ανάλογες επιτυχίες και ως προπονητές» δήλωσε ο επικεφαλής εισηγητής, ο Βρετανός Jeff Brehaut.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε αυτό το διεθνές σεμινάριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοια γεγονότα που ανεβάζουν το επίπεδο των αθλημάτων μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διεθνή και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (FIVB) που μας εμπιστεύτηκαν και μας υποστήριξαν σε αυτό το εγχείρημα, που ελπίζουμε να επαναληφθεί και τις επόμενες χρονιές» δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.



*Στη φωτογραφία από αριστερά: Τίε Σαντάνα, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Τζεφ Μπριό, Βάσω Καραντάσιου, Βαγγέλης Κουτουλεάς, Μανώλης Ρουμελιώτης.

Σχετικά Άρθρα