Χειμερινές Διοργανώσεις Elite Series στο Beach Volley

BEACH VOLLEYBALL ,

Ένας νέος θεσμός χειμερινών διοργανώσεων «Σωματειακού» χαρακτήρα εγκαινιάζεται στο Beach Volley, με την συμμετοχή Πιστοποιημένων Φορέων που δραστηριοποιούνται στο άθλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.   

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στον νέο θεσμό θα πρέπει να εγγραφούν στο ειδικό μητρώο Elite Series δηλώνοντας και τον Φορέα που θα εκπροσωπούν με την συμμετοχή τους σε αυτόν.

Για τις διοργανώσεις Elite αίρονται οι περιορισμοί της Πανελλήνιας Βαθμολογίας και όλοι οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής με μοναδική προϋπόθεση την εγγραφή τους στο Μητρώο Elite και την δήλωση του φορέα τους.     

Οι διοργανώσεις Elite Series 2021-2022 θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο του 2021 και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2022, με έναν τελικό (Elite Final) στον οποίο θα προκριθούν οι ανώτερες βαθμολογικά ομάδες του κάθε Φορέα.

Οι Φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στον νέο θεσμό μπορούν να βρούνε τις σχετικές πληροφορίες και την φόρμα ένταξης τους ΕΔΩ.

Οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν στον θεσμό μπορούν να εγγραφούν στο ειδικό Μητρώο Elite (ΕΔΩ) ενώ την σχετική Προκήρυξη που θα ισχύει σε όλες τις διοργανώσεις Elite μπορούν να βρούνε ΕΔΩ.

Η εγγραφή τους στην κάθε διοργάνωση γίνεται απευθείας στον κάθε διοργανωτή και μπορούν να συμμετέχουν σε όσες διοργανώσεις Elite επιθυμούν.   

Σε όλες τις διοργανώσεις Elite θα πρέπει να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής του κάθε τουρνουά.

Οι διοργανώσεις και οι Φορείς που θα εντάσσονται στα Elite Series θα γνωστοποιούνται στους ενδιαφερόμενους μέσω της σχετικής ιστοσελίδας http://www.volleyball.gr/beach-volley/elite-series-2021-2022, ενώ για την επικοινωνία των Elite Series θα υπάρχει το hashtag #bveliteseries.

Σχετικά Άρθρα