Challenge Cup ανδρών: Ο Παναθηναϊκός θέλει να γράψει ιστορία

Cosmos ,

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί αύριο Τρίτη (1/3, 20:00, COSMOTE SPORT 6) την πρόκριση του στον τελικό του Challenge Cup.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η Χάλκμπανκ είχε επικρατήσει με 3-0 την περασμένη Τετάρτη στην Άγκυρα, ωστόσο άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δηλώνουν αποφασισμένοι για την υπέρβαση.

«Είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Θα δώσουμε το 100%, είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Είναι πάντα χαρά μας να αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας», δήλωσε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 και κατόπιν να επικρατήσει στο χρυσό σετ για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Χωρίς προβλήματα ήρθαν στην Αθήνα και οι Τούρκοι οι οποίοι γνωρίζουν πως τους περιμένει μια καυτή ατμόσφαιρα αλλά δηλώνουν σίγουροι για την πρόκριση.

«Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα φανατισμένο κοινό αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και σιγουροι για την επιτυχία μας. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε χάσει σετ μέχρι στιγμής», δήλωσε ο πασαδόρος και αρχηγός της Χαλκμπανκ Σελτσούκ Κεσκίν.

Σχετικά Άρθρα