Ευρωπαϊκό Νεανίδων: Η συνέντευξη Τύπου του προκριματικού ομίλου στη Πορταριά

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στο κτίριο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου η συνέντευξη Τύπου του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων που θα φιλοξενηθεί στη Πορταριά το διάστημα 26-28 Απριλίου.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ και Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης, η εκπρόσωπος της CEV Μαρίσα Πέρες, ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής και η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων Ευφροσύνη Αλεξάκου.

«Εκ μέρους του Προέδρου της Ομοσπονδίας ευχαριστούμε τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ για αυτή την συνεργασία. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και σας προσκαλούμε σε συζήτηση για μελλοντική συνεργασία για μεγάλα γεγονότα του βόλεϊ» δήλωσε στον χαιρετισμό του ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος.

Μαρίσα Πέρες: «Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στη Πορταριά»



«Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε στην Πορταριά και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ο 2ος προκριματικός γύρος που θα διεξαχθεί στη πόλη σας είναι το σημαντικότερο βήμα για να φτάσει μία ομάδα στο Ευρωπαϊκό. Ευχαριστώ επίσης την Ομοσπονδία και την Δημοτική Αρχή για την δουλειά που έκαναν, έτσι ώστε να γίνει αυτή η διοργάνωση» τόνισε η supervisor της διοργάνωσης Μαρίσα Πέρες.

Μιχάλης Καπουρνιώτης: «Ο Βόλος θα γνωρίσει καλύτερα το βόλεϊ»



Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε: «Πιστοί στις δεσμεύσεις του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής τιμούμε μεγάλες διοργανώσεις. Η διεύθυνση αθλητισμού του Βόλου έχει την τεχνογνωσία, τις εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας και ελπίζουμε ο Βόλος να της φέρει γούρι. Καλή διαμονή σε όλους και κάθε επιτυχία στη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τους ανθρώπους της που μας εμπιστεύονται μία τέτοια διοργάνωση. Κατόπιν της πρότασης του Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ., κ. Μπακοδήμου, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι μιας και στην πόλη μας υπάρχουν τα τελευταία χρόνια μεγάλες διοργανώσεις σε άλλα αθλήματα. Στο βόλεϊ γίνεται μία καλή αρχή, έτσι ώστε η πόλη να γνωρίσει το άθλημα καλύτερα. Καλώ τους Βολιώτες να στηρίξουν την Εθνική μας και το τουρνουά με την παρουσία τους».

Νίκος Μπουτσουρής (Προπονητής Εθνικής Νεανίδων): «Στόχος το απευθείας εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό»



«Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βόλου για την φιλοξενία και για τις παροχές που έχουμε εδώ και 15 μέρες. Η προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά και είμαστε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Θα μπούμε στους αγώνες με στόχο να διεκδικήσουμε την 1η θέση και το απευθείας εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου να έρθει στο γήπεδο. Γι'αυτό τον λόγο κάναμε και επισκέψεις στα σχολεία της πόλης. Να έρθουν να στηρίξουν τα κορίτσια για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωβόλεϊ».

Ευφροσύνη Αλεξάκου (Αρχηγός Εθνικής Νεανίδων): «Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει»



«Μιλώντας εκ μέρους όλων των συμπαικτριών μου, σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την στήριξη όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ. Όλα τα κορίτσια προσπάθησαν για να τελειώσει η προετοιμασία ομαλά και χωρίς προβλήματα. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μία όμορφη διοργάνωση και εύχομαι να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια μακριά από τραυματισμούς».

Σχετικά Άρθρα