Νίκος Μπουτσορής: «Κάναμε την προσπάθειά μας» (videos)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσορής ευχαρίστησε τις αθλήτριες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν από τον Δεκέμβριο όταν ξεκίνησαν οι συγκεντρωτικές προπονήσεις. Επίσης, ο τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων συνεχάρη την Σάμο για την διοργάνωση του τουρνουά.

«Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο αντίπαλος είχε προκριθεί κάναμε την προσπάθειά μας. Τα κορίτσια αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν μια ακόμη πρόκληση αλλά δεν καταφέραμε να σπάσουμε το ρόδι. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και σήμερα ασφυκτικά, Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που από το Δεκέμβριο ξεκίνησαν συγκεντρωτικές προπονήσεις για να φθάσουμε σήμερα μέχρι εδώ. Η Σάμος κέρδισε το στοίχημα, νιώσαμε μια μεγάλη αγκαλιά από όλο το νησί. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κατρακάζο που είχε όραμα και διοργάνωσε τον όμιλο. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι το τελευταίο βολεϊκό event στη Σάμο».

Ευφροσύνη Αλεξάκου: «Το χάρηκε ο κόσμος»

«Θεωρώ πως σήμερα δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να το χάρηκε και ο κόσμος το όλο τριήμερο. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της Σάμου που και τις τρεις ημέρες γέμισε το γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθαν πολλά νέα παιδιά να δουν τα παιχνίδια και είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσουν και αυτά να παίζουν βόλεϊ».

Φαίη Μπακοδήμου: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Πολλά έπαιξαν ρόλο, όμως δώσαμε όλες μας τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό μετράει και θα φύγουμε από εδώ με καλές αναμνήσεις, παρόλο που αποκλειστήκαμε».

Δήμητρα Τζιαρλή: «Ήταν πολύ δύσκολος όμιλος»

«Βάλαμε τα δυνατά μας με την Ολλανδία, βρεθήκαμε κοντά στο να κατακτήσουμε και τα τρία σετ, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Σάμου που ήταν κοντά μας και μας στήριξε. Ήταν δύσκολος όμιλος και ξέραμε ότι το έργο μας ήταν δύσκολο».

Ο Νίκος Μπουτσορής από την Σάμο όπου βρίσκεται με την Εθνική Νεανίδων, έστειλε μήνυμα στην Εθνική Γυναικών, ενόψει του τελικού της Κυριακής στους Μεσογειακούς Αγώνες.





Σχετικά Άρθρα