Πάρης Ευαγγελίου: «Τα καλύτερα για το ελληνικό βόλεϊ είναι μπροστά μας» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, Πάρης Ευαγγελίου ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν την Εθνική γυναικών στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ και την φιλοξένησε στο κλειστό των Μεσογείων για την προετοιμασία της. Ο κ. Ευαγγελίου μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί της Νορβηγίας μίλησε στη κάμερα του volleyball.gr και αποκάλυψε τις σκέψεις που υπάρχουν για κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Μαρκόπουλο και αναφέρθηκε στην στήριξη της Περιφέρειας στις Εθνικές ομάδες.

«Ήταν μία εξαιρετική γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ. Το ότι σε ένα γήπεδο χωριτηκότητας 800 θεατών ήρθαν πάνω από 1200, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους δεν πρόλαβαν και δεν μπόρεσαν να δουν την Εθνική μας ομάδα. Ευελπιστώ ότι ο επόμενος χρόνος θα μας φέρει πολλές εκπλήξεις και ίσως καινούργιο γήπεδο, για να μπορούμε να φιλοξενούμε τέτοιου είδους διοργανώσεις στην περιοχή μας. Επειδή υπάρχει ήδη ένα κλειστό γυμναστήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών, θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε για μεγάλα event στο Μαρκόπουλο».

Για την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής: «Πριν από 3 χρόνια υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Η Περιφέρεια είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες εξυγίανσης του ελληνικού βόλεϊ και είμαστε σε εξαιρετικό δρόμο. Μετά από πολλά χρόνια πανηγυρίσαμε την πρόκριση των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο Ευρωπαϊκό και αυτό από μόνο του, είναι εξαιρετική επιτυχία. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις πάνε το άθλημά μας ένα βήμα μπροστά και αυτό είναι το ζητούμενο».

Για το πως έζησε την πορεία των Εθνικών ομάδων: «Εδώ και 2-3 χρόνια γίνεται μία πραγματική προσπάθεια από πλευράς Ομοσπονδίας. Η πρόσληψη στην Εθνική γυναικών με τον Ισπανό Γκιγιέρμο Ναράνχο έχει δώσει διαφορετικό αέρα, ενώ η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα είναι τα συστατικά που βοήθησαν στην επιτυχία. Οι Ελληνίδες αθλήτριες διαχρονικά υπήρχαν, το πρόβλημα που υπήρχε ήταν το πως θα τις αξιοποιήσουμε. Είμαστε σε εξαιρετικό δρόμο και τα καλύτερα για το ελληνικό βόλεϊ είναι μπροστά μας». 

*Στη φωτογραφία ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πάρης Ευαγγελίου απονέμει μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριο Χαλβατζή τιμητική πλακέτα στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο.

Σχετικά Άρθρα