Κ. Παναγής (Πρόεδρος Α.Σ. Νεμέας): «Τιμητική η επιλογή της Νεμέας από την Ομοσπονδία» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας Κώστας Παναγής και ο έφορος της ομάδας Παναγιώτης Ρογκάκης ήταν δύο από τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν κάθε μέρα στο πλευρό της Εθνικής παίδων και φρόντιζαν να μην λείπει τίποτα από τον Γιώργο Μπακοδήμο και τους αθλητές του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Κώστας Παναγής και ο Παναγιώτης Ρογκάκης μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για τον σύλλογο ΑΣ Νεμέας και τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του βόλεϊ στη περιοχή. Αναλυτικά:

«Ήταν τιμητική για εμάς η επιλογή της Νεμέας για την προετοιμασία της Εθνικής παίδων. Συναντήσαμε ανθρώπους από την ομοσπονδία που θα στηρίξουν τον σύλλογο και την περιοχή. Η προετοιμασία της Εθνικής στον τόπο μας είναι ένα μήνυμα προς τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το βόλεϊ».

Για τον ΑΣ Νεμέας: «Έχουμε ακαδημίες οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Αργολίδας-Κορινθίας. Έχουμε τμήματα παγκορασίδων, κορασίδων και προσπαθούμε μέσα από αυτές τις κινήσεις με την Εθνική παίδων να φέρουμε τα παιδιά. Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Νεμέα επικρατεί το ποδόσφαιρο. Ο ΑΣ Νεμέας έχει και τμήμα στίβου και μέσα από αυτές τις ενέργειες θα έρθουν περισσότερα παιδιά στο βόλεϊ».

Παναγιώτης Ρογκάκης (Έφορος Α.Σ. Νεμέας): «Φέραμε πάλι το βόλεϊ στη Νεμέα»

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με την Ομοσπονδία. Φέραμε πάλι το βόλεϊ στη Νεμέα μετά από 20 χρόνια και είναι μεγάλη ευκαιρία να το αναδείξουμε και πάλι. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε περισσότερα τμήματα στον ΑΣ Νεμέας. Είναι δύσκολο να φέρεις παιδιά στο βόλεϊ. Δεν έχει την προβολή που έχουν τα άλλα αθλήματα, δεν έχει τα ίδια μπάτζετ αλλά το σημαντικό είναι να γίνονται διοργανώσεις, επισκέψεις στα σχολεία για να έχουν τα παιδιά μία εικόνα του βόλεϊ. Η παρουσία της Εθνικής ήταν το μεγαλύτερο ερέθισμα για την προβολή του αθλήματος στη περιοχή μας».

Σχετικά Άρθρα