Η Errea χορηγός ένδυσης των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Errea, η οποία για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο βασικός χορηγός και υποστηρικτής ένδυσης των Εθνικών ομάδων βόλεϊ.

Λίγα λόγια για την Errea

H Errea Sport SPA ιδρύθηκε το 1988 στο San Polo di Torrile στην Πάρμα, από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Υπήρξε η πρώτη ιταλική εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων, που έλαβε την πιστοποίηση πρότυπου Oeko-tex, η οποία εξασφαλίζει ότι τα υφάσματα ένδυσης δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι τις πιο φημισμένες ομάδες παγκοσμίως, καλύπτοντας και τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.

Η Errea εισήλθε στην αγορά του αγγλικού ποδοσφαίρου το 1994, υπογράφοντας συμφωνία με την Premier League Middlesbrough για αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, είναι βασικός χορηγός της Norwich City της Premier League.

Τα τελευταία χρόνια, θεωρείται η Νο 1 εταιρεία στο άθλημα του βόλεϊ παγκοσμίως. Στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών το 2019, εννέα (9) χώρες επέλεξαν για προμηθευτή τους την Errea. Μεταξύ αυτών, πολλές παραδοσιακές Εθνικές ομάδες όπως, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Βουλγαρία.

Σχετικά Άρθρα