Κύπελλο γυναικών: Οι δηλώσεις Καμπερίδη και Κοβάτσεβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του κυπέλλου γυναικών.

Κυριάκος Καμπερίδης (Παναθηναϊκός ΑΟ): «Ήταν ένα ματς σκληρό και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά. Δύο σετ παίξαμε καλά εμείς, δύο ο Ολυμπιακός και θεωρώ το τάι μπρέικ έληξε άδοξα, γιατί όπως με ενημέρωσαν η μπάλα ήταν μέσα στην τελευταία φάση. Θα μπορούσαν οι διαιτητές να την θεωρήσουν ως μη γενόμενη ή να πάει ο πόντος σε μας και από εκεί και πέρα δεν θα ξέραμε τι θα γινόταν Το βίντεο τσεκ δεν έδωσε λύση και θα μπορούσαν να δουν το τηλεοπτικό ριπλέι. Από την στιγμή που ο επόπτης κρύβει την κάμερα, τότε δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Από την στιγμή που υπήρχε η τηλεόραση, έπρεπε να την συμβουλευτούν. Μπορούσε η μπάλα να ήταν όντως έξω και να νικούσε ο Ολυμπιακός και έτσι όπως ήταν το παιχνίδι, θα ήταν δίκαιο για κάθε ομάδα να πάρει την πρόκριση. Έτσι όπως τελείωσε ήταν άδοξο. Είναι μία αμφισβητούμενη φάση και από την στιγμή που υπήρχε η λύση του τηλεοπτικού ριπλέι, έπρεπε να το δουν».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ):
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ιδιαίτερα περίεργο. Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο ματς στην καριέρα μου. Παίξαμε πολύ καλά στο 1ο και στο 3ο σετ, αλλά και πολύ άσχημα στο 2ο και το 4ο. Έτσι είναι τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στη διοργάνωση.  Τώρα έχουμε μπροστά μας κάποια πιο εύκολα ματς στο πρωτάθλημα, περιμένουμε και την κλήρωση του Κυπέλλου και θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τους αγώνες στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι ξεπεράσαμε μια περίοδο με συνεχείς αγώνες και δυνατά ματς και για τις τρεις διοργανώσεις, χωρίς να έχουμε απώλειες».


Σχετικά Άρθρα