ΑΟ Θήρας: Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και η επόμενη μέρα (vids)

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν οι αθλήτριες και ο προπονητής του ΑΟ Θήρας μιλώντας στην κάμερα της ΕΟΠΕ λίγη ώρα μετά την λήξη του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών και έδωσαν το σύνθημα για την επόμενη ημέρα για την ομάδα της Σαντορίνης.

«Κάναμε λάθη τα οποία βέβαια δεν ήρθαν από μόνα τους. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε με το σερβίς του, ενώ το δικό μας δεν λειτούργησε», είπε ο Φλωρινιώτης τεχνικός και συνέχισε: «Η ήττα στον τελικό μας στεναχωρεί, αλλά δεν μπορεί να ακυρώσει την προσπάθεια που κάναμε σ' αυτήν την πολύ δύσκολη σεζόν».



«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί ήταν ήταν πιο σταθερός, ενώ εμείς σε κάποια σημεία κάναμε λάθη και το πληρώσαμε. Ο ΑΟΘ έκανε συνολικά μια πολύ καλή προσπάθεια σε μία ιδιαίτερη χρονιά», τόνισε η Ειρήνη Τσομπανίδου πριν... εισβάλλει η MVP του τελικού Μόνικα Πότοκαρ.



«Εμείς φάνηκε ότι δεν είμαστε τόσο έτοιμες όσο ο ΠΑΟΚ και δίκαια ο αντίπαλος μας κατέκτησε τον τίτλο. Ελπίζω μέσα από τος δυσκολίες της φετινής χρονιάς να βγει κάτι καλό και απαιτούμε κι εμείς οι αθλήτριες από δω και πέρα περισσότερα πράγματα», είπε η Κωνσταντίνα Βλαχάκη η οποία από τη Δευτέρα ξεκινά προπονήσεις με την Εθνική ομάδα.


Σχετικά Άρθρα