Challenge Cup ανδρών, ΠΑΟΚ-Μούρσα: Θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στους 16

NEWS ,

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την κροατική Μούρσα Οσιεκ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους 32 του Challenge Cup (19:00, PAOK Sports Arena).

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είναι το φαβορί κόντρα στους περσινούς Κυπελλούχους Κροατίας, οι οποίοι μετά από μια δεκαετία αγωνίζονται ξανά στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η Μούρσα έχει στις τάξεις της το Γάλλο πασαδόρο Λούκας Γκρος (ήρθε το καλοκαίρι από τη Ναντ) και τον Βενεζουελανό κεντρικό Αλεχάντρο Βιλόρια (με θητεία σε Κατάρ, Πορτογαλία) ενώ από τους γηγενείς παίκτες ξεχωρίζει ο 28χρονος διαγώνιος Ιβάν Ματόκοβιτς (2.05).

«Σίγουρα δεν είναι στο δικό μας επίπεδο αλλά όλοι ξέρουμε ότι προέρχονται από τη σχολή της πρώην Γιουγκοσλαβίας και βγάζουν συνεχώς καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί κι από την αρχή να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό και να τους δείξουμε ποιοι είμαστε», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αντρέ Μπράουν (θα προφυλαχθεί λόγω μυικού προβλήματος).

«Κάθε απουσία είναι σημαντική αλλά έχουμε τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του κι είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει όποιος κι χρησιμοποιηθεί», συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Σχετικά Άρθρα