Αποφάσεις αθλητικού δικαστή (19/01/2022)

NEWS ,

Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 19ης Ιανουαρίου 2022 επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

Στο σωματείο ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το πρωτάθλημα της Volley League Α1 Γυναικών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ-ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Στον Θεόδωρο Τσαδήμα, αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΡΗΣ κατά τον χρόνο τέλεσης της παράβασης, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) και στο σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΑΣ ΑΡΗΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ την ποινή της τιμωρίας της έδρας του για  μία (1) αγωνιστική ημέρα και της χρηματικής ποινής συνολικού ποσού χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ (1750 €).

Στον υπεύθυνο COVID του σωματείου ΑΕΚ, κ. Ελευθέριο Αρχόντη , την ποινή της απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για διάστημα 1 μηνός από τη δημοσίευση της απόφασης και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €)

Οι παραπάνω ποινές αφορούν τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Στο σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ αφαίρεση τεσσάρων (4) βαθμών από το πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΓΠΣ ΕΡΜΗΣ αφαίρεση έξι (6) βαθμών από το πρωτάθλημα του Υποομίλου ΤΕ Λέσβου του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Γυναικών που συμμετέχει.

Σχετικά Άρθρα