Η ΕΟΠΕ στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

NEWS ,

Στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας έγινε σήμερα Σάββατο 22 Ιανουαρίου η ετήσια Γενική συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης παρουσία του Προέδρου της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς, του Αντιπροέδρου Ρενάτο Αρένα, του υπευθύνου  συνεργασίας με τις Zonal Associations Μοτλουτζίλ Οζκαν, καθώς και με εκπροσώπους από τις 11 Βαλκανικές χώρες.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Χαριτωνίδης και ο Εκτελεστικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.



*Στη φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται: Λιούμπομιρ Γκάνεφ (Πρόεδρος Βουλγάρικης Ομοσπονδίας), Κώστας Χαριτωνίδης (Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ), Ζόραν Γκάιτς (Πρόεδρος Σέρβικης Ομοσπονδίας), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΟΠΕ).

Έγινε ανασκόπηση περυσινών πρωταθλημάτων, ορίστηκαν διοργανωτές της επόμενης χρονιάς, ενώ παρουσιάστηκε και το νέο web site της Βαλκανικής, καθώς και πολλά διαδικαστικά θέματα κανονισμών.

Την προεδρεία για την επόμενη χρονιά αναλαμβάνει η Τουρκία.

Οι διοργανωτές των επόμενων Βαλκανικών πρωταθλημάτων σάλας είναι:

Αγοριών Κ20: Κόσοβο
Κοριτσιών Κ19: Ρουμανία
Αγοριών Κ18: Σερβία
Κοριτσιών Κ17: Σερβία
Αγοριών Κ17: Βουλγαρία
Κοριτσιών Κ16: Τουρκία

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα beach volley Κ20 θα διοργανώσει η Ρουμανία και το Βαλκανικό πρωτάθλημα beach volley Κ22 η Ρουμανία. Για τα Βαλκανικά beach volley ανδρών και γυναικών, οι διοργανώτριες χώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Οι ημερομηνίες, οι όμιλοι και οι πόλεις των ανωτέρω διοργανώσεων θα αποφασιστούν στην σύσκεψη της Τεχνικής επιτροπής τέλος Απριλίου στην Τουρκία υπό την προεδρεία του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμου.

Σχετικά Άρθρα