Σωτήρης Αμαριανάκης: «Ευχαριστώ από καρδιάς τις Εθνικές ομάδες»

NEWS ,

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα των «All Stars Volley» στην Πετρούπολη έχει ξεκινήσει (13/5, 18.00). Στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς», οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία κοντράρονται σε αγώνα με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που έλαμψαν τις προηγούμενες δεκαετίες.

Στέλιος Καζάζης, Κουρνέτας, Μαρία Γκαραγκούνη, Ντράκοβιτς, Πολυζώη, Γκιούρδας, Φάκας, Πραγκαλούδη, Χατζηαντωνίου, Μήτση, Τριανταφυλλίδης, Νίκη Γκαραγκούνη, Τεντζέρης, Αγγελάκη, Τσακιρόπουλος, Κωστοπούλου, Γόντικας είναι ορισμένα από τα ονόματα του παρελθόντος που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση και αναμένεται να κοντραριστούν σε έναν αγώνα γιορτή με τους αστέρες του σήμερα. Φράγκος, Χριστοδούλου, Κοκκινάκης, Στράντζαλη, Πελεκούδας, Λαμπρούση, Τζούριτς, Βασιλαντωνάκη υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο. Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, Κατερίνα Γιώτα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παλαιμάχων και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου.

«Με πολύ μεγάλη χαρά διοργανώνουμε μαζί με τον Δήμο Πετρούπολης, τον ΠΑ.Σ.Α.Π. και την Ε.Ο.ΠΕ. για άλλη μία χρονιά αυτή την εκδήλωση προς τιμήν των Εθνικών μας ομάδων. Χαίρομαι ιδιαίτερα φέτος γιατί θα είναι παρούσες όλες οι Εθνικές, ανδρών, γυναικών και οι παλιοί διεθνείς, οι οποίοι πάντα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Καλώ όλον τον κόσμο του αθλήματος να έρθει στην Πετρούπολη και να δει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του βόλεϊ σε έναν αγώνα γιορτή με πολλές εκπλήξεις» δήλωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Σωτήρης Αμαριανάκης.

Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται κλιμάκιο από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – Χάρισε Ζωή, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για την δράση τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όλες τις ομάδες θα ντύσει η εταιρεία αθλητικών ειδών Macron.

Σχετικά Άρθρα