Βασίλης Ανδριώτης: «Οι δυσκολίες στη Λέσβο πολλές, όμως δεν το βάζουμε κάτω»

NEWS ,

Ο γραμματέας της τοπικής επιτροπής Λέσβου Βασίλης Ανδριώτης μίλησε στο volleyball.gr για την δουλειά που γίνεται στο βόλεϊ της Λέσβου, για τα σωματεία που είναι ο ίδιος υπεύθυνος Παγγεραγωτικός και ΑΠΣ Παπάδου Γέρας και για τον στόχο της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες.

«Έπαιζα πασαδόρος και έχω αγωνιστεί με τον Παγγεραγωτικό και τον ΑΠΣ Παπάδος Γέρας στο παρελθόν. Με τον Παγγεραγωτικό πριν 4 χρόνια είχαμε αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και είχαμε δημιουργήσει μία ομάδα δυνατή, με αθλήτριες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Επειδή όμως στην πορεία έγιναν κάποια πράγματα στην ομάδα, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και η ομάδα τον δεύτερο χρόνο υποβιβάστηκε»

Για τον Παπάδο Γέρα και τον Παγγεραγωτικό: «Αυτή την στιγμή ο Παπάδος Γέρας δραστηριοποιείται σε όλα τα τμήματα και ο Παγγεραγωτικός δεν έχει μόνο ανδρικό τμήμα. Έχω δημιουργήσει ιδιόκτητο γήπεδο στην Γέρα με δικά μου χρήματα και πλέον στεγάζει όλα του τα τμήματα σε μπάσκετ και βόλεϊ».

Για τα προβλήματα των σωματείων μακριά από τα αστικά κέντρα: «Οι μετακινήσεις είναι ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μακριά από τα αστικά κέντρα, καθώς και το γεγονός ότι για να φέρεις αθλητή ή αθλήτρια από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη έχει κόστος. Θα χρειαστεί διαμονή, διατροφή, μετακίνηση, εκτός από τα χρήματα που θα πληρωθούν και έτσι διπλασιάζονται τα έξοδα. Όμως δεν το βάζουμε κάτω, στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να ανέβει ο Παγγεραγωτικό και ο Παπάδος Γέρας στις εθνικές κατηγορίες και αυτό θα επιδιώξουμε στο νησί.  

Σχετικά Άρθρα