Δήλωση του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου

NEWS ,

Θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ομάδα Γυναικών για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι το αποτέλεσμα μιας συνολικής ομαδικής δουλειάς που γίνεται με πρωταγωνίστριες τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο, με τη συνδρομή της Ε.Ο.ΠΕ. σε δύσκολες εποχές.

Θέλω να ξέρουν οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους και τους εύχομαι να έχουν δύναμη και υγεία, να χαρούν μέχρι το τέλος το αγωνιστικό ταξίδι στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από τον αγώνα με τη Βουλγαρία και την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης, η Εθνική Γυναικών και το Ευρωπαϊκό Βόλεϊ θα μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την ΕΡΤ.

Θέλω να ευχαριστήσω την αθλητική ηγεσία και προσωπικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Στέλιο Πέτσα, τα στελέχη της ΕΡΤ και της Ε.Ο.ΠΕ. για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όχι μόνο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών, αλλά και της αντίστοιχης διοργάνωσης των Ανδρών.

Σχετικά Άρθρα