Συνάντηση Προέδρου Γ. Καραμπέτσου με τη νέα Υπεύθυνη Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μ. Βάρσου

NEWS ,

Η προοπτική ανανέωσης του μνημονίου συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής για θέματα ανάπτυξης, κοινωνικών δράσεων αλλά και υποδομών του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ είναι από τις προτεραιότητες της διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε κύκλος επαφών με τη νέα Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου έγινε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η πρώτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου και της Εντεταλμένης Συμβούλου Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτας Βάρσου.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για το ενδιαφέρον του και ενημέρωσε τη Μαργαρίτα Βάρσου για την συνεργασία με την Περιφέρεια την προηγούμενη διετία σε θέματα ανάπτυξης και διοργανώσεων του ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ και εξέφρασε την αισιοδοξία πως το μνημόνιο συνεργασίας θα ανανεωθεί και θα αναβαθμιστεί και μάλιστα σε μία δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για να υλοποιηθούν τα προγράμματα ανάπτυξης και διοργανώσεων που σχεδιάζει η διοίκηση της Ομοσπονδίας για το 2020 αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού δήλωσε την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής για την συνέχιση και περαιτέρω βελτίωσης της καλής συνεργασίας και αναβάθμισης των υπηρεσιών και ως παλιά αθλήτρια εξέφρασε την ευαισθησία της αλλά και την υποστήριξή της στο αθλητικό κίνημα αλλά και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει στην ελληνική κοινωνία.

Από την πλευρά της υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό, μετά την επεξεργασία των προτάσεων που θα ανταλλάξουν οι δύο φορείς, για ανανέωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος εκφράζοντας το Δ.Σ. της ομοσπονδίας ευχαρίστησε προσωπικά την Μαργαρίτα Βάρσου για το άμεσο ενδιαφέρον της.

Σχετικά Άρθρα