Η Ε.Ο.ΠΕ. στην Ξάνθη και την Δράμα

NEWS ,

Σε συνέχεια της περιοδείας της Ε.Ο.ΠΕ. στη Βόρεια Ελλάδα, η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας που αποτελείται από τον ταμία και τεχνικό σύμβουλο Τάκη Καβαλλιεράκη, τον διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο, τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Λακασά, Νίκο Μπουτσορή επισκέφθηκαν την Ξάνθη και την Δράμα.

Η αρχή έγινε στη Δράμα, όπου έγινε συνάντηση με την ΓΑΙΑ Δράμας και τον πρόεδρό της Θανάση Κάππο και τους προπονητές του συλλόγου Χρήστο Κυριαζίδη και Δημήτρη Αβερκιάδη, ενώ ακολούθησε και ο ΓΣ Δράμας με την αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. να έχει συνομιλίες με την πρόεδρο Χριστίνα Γκότογλου, τον πρώην παράγοντα του συλλόγου Παναγιώτη Σαββίδη και τους προπονητές Χρήστο Ηλιόπουλο και Μπάμπη Καλογιαννίδη.

Ο ΓΣ Δράμας



*Στη φωτογραφία ο πρώην παράγοντας του ΓΣ Δράμας Παναγιώτης Σαββίδης, η πρόεδρος Χριστίνα Γκότογλου, οι προπονητές Χρήστος Ηλιόπουλος και Μπάμπης Καλογιαννίδης και ο ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλλιεράκης.





Η ΓΑΙΑ Δράμας



*Στη φωτογραφία η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον πρόεδρο της ΓΑΙΑ Δράμας Θανάση Κάππο και τους προπονητές Χρήστο Κυριαζίδη και Δημήτρη Αβερκιάδη.








Μετά την Δράμα ακολούθησε η Ξάνθη, όπου έγινε ραντεβού με τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη, τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Ματθαίο Σαββίδη και τον προϊστάμενο διεύθυνσης αθλητισμού Θανάση Πανδρακλάκη με θέμα μελλοντικές συνδιοργανώσεις με την Ε.Ο.ΠΕ.. Παρόμοια συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης (23/01) έγινε και με τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Εφραιμίδη.



Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Ξάνθη, η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας βρέθηκε και στις προπονήσεις του τοπικού σωματείου, Ερμογένη Ξάνθης και αφού παρακολούθησε την προπόνηση του τμήματος κορασίδων, συναντήθηκε με το προεδρείο του συλλόγου και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Δημήτρη Μακρυνίτσα και τα μέλη Αριστοτέλη Τσότρα, Χρήστο Παπαχρόνη και του προπονητή Δημήτρη Παρασκευόπουλου.





*Στη κεντρική φωτογραφία ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Εφραιμίδης, ο ταμίας και τεχνικός σύμβουλος της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλλιεράκης, ο διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Περιοδεία της Ε.Ο.ΠΕ. στη Βόρεια Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα