Η Ασημίνα Νικολογιάννη ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό

NEWS ,

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ασημίνα Νικολογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 04.06.1999, η Ασημίνα Νικολογιάννη έχει ύψος 184cm αγωνίζεται ως ακραία και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 22χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στις “Ακαδημίες Κτησιφών”, στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς μέχρι το 2013, όπου και προωθήθηκε στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μέχρι το 2015. Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Ολυμπιάδα (Κύπρος) ήταν οι επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε ενώ την φετινή σεζόν αξιολόγησε τις προτάσεις που είχε τόσο από Ελλάδα αλλά και από ομάδες εξωτερικού επιλέγοντας τον Πανναξιακό για την συνέχεια της καριέρας της.

Καλωσορίζουμε την Ασημίνα Νικολογιάννη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον Πανναξιακο ΑΟΝ, η Ασημίνα Νικολογιάννη δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακου και θέλω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία πάνω από όλα.Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού για την κατανόηση και την υπομονή της καθώς και τον προπονητή μου κ. Γαϊτανάκη για την εμπιστοσύνη του.

Μετά από δύο σεζόν όπου τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν λόγω του Κορονοϊού, εύχομαι η νέα αθλητική χρονιά να μας βρει υγιείς, ασφαλείς και με κόσμο στο γήπεδο ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε, αρχικά όμορφο βόλεϊ και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η νέα μου ομάδα».

Πηγή: paon.gr

Σχετικά Άρθρα