Η συνέντευξη Τύπου του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley

SNOW ,

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley. Η πρωτεύουσα της Αρκαδίας μαζί με το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν το δεύτερο τουρνουά που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή να δηλώνει σίγουρος για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του event. 

Στο πάνελ μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης ήταν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ελένη Καζάκου, ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου Θοδωρής Χρονόπουλος, ο υπεύθυνος ανάπτυξης του snow volley Παύλος Μπελιγράτης και ο promoter του snow volley στην Αυστρία Τάσος Θεοδωρακόπουλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους... 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη τιμή που μας κάνει να επιλέξει την Τρίπολη και το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου για τη διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley. Ευελπιστούμε σε μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση και να μπορέσουμε να παίξουμε ρόλο σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το νέο και ωραίο άθλημα στο βουνό. Αποδεχτήκαμε τη τιμή της Ομοσπονδίας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια. Η πόλη της Τρίπολης αγαπάει τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει περίτρανα. Είμαστε διαθέσιμοι και του χρόνου στην Ε.Ο.ΠΕ. για να φιλοξενήσουμε ξανά αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον από όλη την Πελοπόννησο για να επισκεφτούν το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου, όπου επιχειρηματικά δραστηριοποιείται επιτυχημένα ο κ. Χρονόπουλος. Καλώ τον κόσμο να επισκεφτεί το χιονοδρομικό και να γνωρίσει από κοντά αυτό το νέο άθλημα. Τα οφέλη από τη φιλοξενία του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley θα είναι πολλά για την Τρίπολη και το Μαίναλο, διότι η προβολή θα είναι τεράστια και όσα θα συμβούν στη πόλη μας θα βρίσκονται στην επικαιρότητα για όλο τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι και την 3η διοργάνωση».

Το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και της Επιτροπής Snow Volley Ελένη Καζάκου δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή η τοπική κοινωνία της Τρίπολης αγκάλιασε αυτό το νέο άθλημα, το οποίο για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με 3 αθλητές σε κάθε ομάδα. Μετά τα Καλάβρυτα, παραμένουμε στη Πελοπόννησο και τη σκυτάλη παίρνει το Μαίναλο. Ευχαριστούμε ως Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τον Δήμο Τρίπολης και τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες».

Ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου Θοδωρής Χρονόπουλος είπε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Είναι μία χρονιά ορόσημο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου γιατί έχει αυξηθεί η προσέλευση του κόσμου. Περιμένουμε ωραίο καιρό και σπουδαίους αγώνες. Το Χιονοδρομικό θα λειτουργήσει κανονικά μαζί με το snow volley και θα υπάρχει ειδική εξέδρα για τον κόσμο».

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης του snow volley Παύλος Μπελιγράτης, αφού εξήγησε στους παρευρισκόμενους και στους δημοσιογράφους τους κανονισμούς του αθλήματος, το σύστημα διεξαγωγής και τον τρόπο παιχνιδιού είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Μαίναλο. Ο καιρός αναμένεται να είναι καλός το σαββατοκύριακο και θα γίνουν ενδιαφέρον αγώνες. Περιμένουμε πολύ κόσμο για να δει από  κοντά σπουδαία παιχνίδια».

Την εμπειρία του από την Αυστρία όπου δουλεύει μόνιμα και από τις διοργανώσεις snow volley της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μετέφερε ο Τάσος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με βήματα αργά αλλά σταθερά προχωράει σωστά στη διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου και στο snow volley».

Σχετικά Άρθρα