Δημήτρης Παυλής (Δήμαρχος Τρίπολης): «Η Τρίπολη θα είναι πάντα στη διάθεση της Ομοσπονδίας» (video)

SNOW ,

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος μίλησαν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley που φιλοξενήθηκε στο Χ.Κ. Μαινάλου.

«Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που έχει οργανωθεί αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley. Επειδή έρχομαι συχνά στο Μαίναλο, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Αυτό ευχαρίστησε πολύ κόσμο που ήρθε στο χιονοδρομικό και το παρακολούθησε για πρώτη φορά. Όπως ξέρετε, το Χ.Κ. Μαινάλου είναι οικογενειακό. Δίνει την δυνατότητα στις οικογένειες και στον κόσμο να μάθουν σκι. Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που τίμησε την πόλη μου, τους Αρκάδες, για να διοργανώσουμε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτό έδωσε αναγνωρισιμότητα στην ευρύτερη περιοχή. Το όρος Μαίναλο είναι το ιερό βουνό της αρχαιότητας. Από εδώ υπάρχουν πολύ μύθοι που έχουν καταγραφεί. Από αυτά που άκουσα, όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές. Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλαμβάνω πάντα. Θα είμαστε πάντα στη διάθεση της Ομοσπονδίας. Αν μπορέσει να γίνει και σιρκουΐ για να διοργανωθεί και κάτι διαφορετικό, θα είμαστε μία από τις πόλεις που θα το υποστηρίζει. Η Τρίπολη και η Αρκαδία είναι αθλητικομάνα. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την Αθήνα και αυτές τις συνθήκες δύσκολα τις βρίσκουμε πλέον» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος: «Να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια»

ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλα τα μέσα για την προβολή του event και της πόλης μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε τη διοργάνωση στο Μαίναλο, το βουνό του Θεού Πάνα. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώνουμε μαζί με την Ομοσπονδία αυτό το νέο άθλημα και εύχομαι να συνεχιστεί στα επόμενα χρόνια. Ως Δήμος θα προσφέρουμε όποια δυνατή βοήθεια και στο μέλλον».


Σχετικά Άρθρα