Δέσποινα Σιδεράτου (Πορφύρας): «Να βγει στο γήπεδο η παρέα μας»

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Η διαγώνια του Πορφύρα μιλάει για τη νέα σεζόν 

Photo credits: Παναγιώτης Τζάμαρος (πρακτορείο INTIME)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Δέσποινα Σιδεράτου θα καρφώνει στην αγαπημένη της Πειραϊκή. Θα φοράει και πάλι τη φανέλα του ιστορικού Πορφύρα και μαζί με την νεανική της παρέα θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία των μεγάλων.  Έργο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για μια ομάδα που έχει βάλει στόχο να ικανοποιήσει όλους όσοι θα βρεθούν στο πλάι της στο «Παναγιώτης Σαλπέας». 

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σέρβις της χρονιάς έφθασε… 

Επιτέλους θα έλεγα. Αγωνιούμε και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα. Κάθε αρχή είναι περίεργη και δύσκολη. Μπαίνουμε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα παλέψουμε για την παραμονή. Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες και θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. 



Πως μπαίνει ο Πορφύρας σε αυτό το πρωτάθλημα;

Θα έλεγα ότι βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση τηρουμένων των συνθηκών. Έχουμε νέα ομάδα με νέα κορίτσια και σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά στο γήπεδο. Νομίζω ότι η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και πιστεύω ότι στους αγώνες που ακολουθούν θα μας βγει αυτό που θέλουμε στο τάραφλεξ. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε και αυτή τη δεύτερη χρονιά που είμαστε στα γήπεδα της Volleyleague αξιοπρεπή παρουσία. 

Τι είναι αυτό που θα προτάξει η ομάδα σου στο γήπεδο την φετινή σεζόν;

Νομίζω ότι όπως και πέρσι έτσι κι φέτος ο Πορφύρας έχει να επιδείξει άριστο κλίμα σαν ομάδα. Έχουμε συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο μας και είμαστε σίγουροι ότι με την βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι είμαστε μια καλή παρέα. Έχουμε άριστες σχέσεις στην ομάδα και είμαστε οικογένεια. 

Ποιες ομάδες βλέπεις να κοντράρουν τον Ολυμπιακό για τον τίτλο;

Είμαι σίγουρη ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τον τίτλο αλλά θα έχει ανταγωνισμό τόσο με τον ΑΟ Θήρας όσο και με τον Άρη. Είναι πολύ κοντά οι ομάδες και θα γίνει μάχη. 



Είναι έτοιμη η διαγώνια Σιδεράτου να πάρει στις …πλάτες της τον Πορφύρα;

Καμία ομάδα δεν αποτελείται από μια μόνο παίκτρια. Όλες μαζί θα κερδίζουμε, όλες μαζί θα χάνουμε, που ελπίζω να μην γίνει ποτέ. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας αλλά να ξέρουν οι φίλοι μας ότι θα το παλέψουμε μέχρι όσο πάει. Είναι ευκαιρία για όλες μας αυτή η χρονιά. Υπάρχουν αθλήτριες σαν την Δραγουμάνου και την Φωτεινού που θα ηγηθούν της προσπάθειας μας. Είναι έμπειρες και θα μας βοηθήσουν πολύ. Ποντάρουμε σε αυτές. 

Ποντάρεις και στην έδρα σας στον Πειραιά;

Εννοείται. Έχουμε καλή έδρα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Μας βοηθάει ο κόσμος και με τις εμφανίσεις μας πρέπει να τον έχουμε πάντα «ζεστό». Πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς για να τον έχουμε στο γήπεδο. 



Σχετικά Άρθρα