Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Εμπιστοσύνη στον Σπύρο Σαραντίτη για τη διατήρηση των κεκτημένων (vid)

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Με τον Σπύρο Σαραντίτη να αναλαμβάνει πρώτος προπονητής ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών. Μετά από 7 συνεχόμενες σεζόν ως άμεσος συνεργάτης των Γιάννη Νικολάκη, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο 48χρονος κόουτς πήρε την ευκαιρία που του άξιζε και ανέλαβε να οδηγήσει τις «ερυθρόλευκες» στην διατήρηση των κεκτημένων για 9η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Εκτός από αλλαγή προπονητή είχαμε μετά από πολλά χρόνια αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Οι κεντρικές Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Ζακχαίου μετακόμισαν σε Γαλλία και Ιταλία αντίστοιχα, ενώ η Σέρβα ακραία Άνα Ζιβογίνοβιτς σταμάτησε την ενεργό δράση λόγω εγκυμοσύνης. Στη θέση τους ήρθαν οι Ιλιόνη Κελεσίδη, Γεωργία Αργυρίου, εκ των κορυφαίων μπλοκέρ της περσινής περιόδου ενώ στο ρόστερ προστέθηκε η Κροάτισσα ακραία Κάρλα Κλάριτς.

Τη συνεργασία τους ανανέωσαν οι διεθνείς αθλήτριες Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Σία Τοτσίδου, Αρέτα Κονόμι ενώ για μια ακόμη σεζόν την «ερυθρόλευκη» θα φορούν τόσο η η Γερμανίδα διαγώνια Σάσκια Χίπε όσο και η Αμερικανίδα ακραία Ελίζαμπεθ Χουντ-Σκοτ. Δεύτερη διαγώνια της ομάδας θα είναι η Φερονίκη Ζιώγα που μετακόμισε στον Πειραιά από τα Κύμινα και τους Μακεδόνες Αξιού, ενώ ο Σπύρος Σαραντίτης ανέβασε στην πρώτη ομάδα και τις νεαρές ταλαντούχες Αγγελίνα Συριστατίδη (κεντρική), Γεωργία Λιόλιου (ακραία).

Το ρόστερ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Β' ομίλου της Volley League ΕΔΩ.

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου παρουσιάζει τον Ολυμπιακό της αγωνιστικής περιόδου 2020-21

Σχετικά Άρθρα