Α.Ο.Φ. Πορφύρας: Έτοιμος για άλλη μία υπέρβαση (vid)

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Με παρακαταθήκη τις δύο τελευταίες σεζόν, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, ο Πορφύρας ξεκινάει με την ίδια φιλοσοφία που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2020-21.

Ο Βασίλης Πανδής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά για 6η συνεχή σεζόν και έγινε φέτος ο μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα της Volley League από τις 14 ομάδες της κατηγορίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πορφύρας έχει στο έμψυχο δυναμικό του δύο ξένες. Αποκτήθηκε η 24χρονη Βραζιλιάνα διαγώνια Ροντρίγκεζ Ντε Μέλο και η 22χρονη Σέρβα ακραία Αναστασία Σέκουλιτς, οι οποίες αναμένεται να είναι και τα πρώτα βιολιά στην επίθεση της ομάδας. Από τη Νέα Σμύρνη μετακόμισε στον Πειραιά η νεαρή πασαδόρος Εύη Φλιάκου, ενώ αποκτήθηκαν και οι Δήμητρα Ευαγγέλου, Χρυσή Γιαννέλου, Νεφέλη Αλμπάνη και Δήμητρα Καλλιντεράκη. Πέντε αθλήτριες του ρόστερ προέρχονται από τις ακαδημίες του Πορφύρα και είναι οι Εβελίνα Θαλασσινού, Αναστασία Σακιζλή, Μαρία Κοκκόνη, Πετρίνα Μπουτσελάκου και Νίκη Σταματίου.

Το ρόστερ του Α.Ο.Φ. Πορφύρα ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Β' ομίλου της Volley League ΕΔΩ.

Η αρχηγός Εβελίνα Θαλασσινού παρουσιάζει τις συμπαίκτριές της

Σχετικά Άρθρα