Μάγκι Σπικς: «Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες»

MVP ,

Για πρώτη φορά στη καριέρα της, η Μάγκι Σπικς των Μακεδόνων αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια. Η Αμερικανίδα πασαδόρος, μιλώντας στο volleyball.gr αφιέρωσε το βραβείο στις συμπαίκτριές της και αναφέρθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Το παρθενικό της βραβείο, η Αμερικανίδα πασαδόρος το αφιερώνει στην ομαδα: «Είναι το πρώτο μου βραβείο MVP. Αφιερώνω το βραβείο στις συμπαίκτριές μου γιατί η προσπάθεια ήταν ομαδική και στον αγώνα με την Σαντορίνη όλοι συνείσφεραν για να έρθει η επιτυχία». 

Το πιο πιθανό σενάριο στα ημιτελικά είναι οι Μακεδόνες να αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό. «Θα είναι διασκεδαστικοί αγωνες. Εφόσον παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα είναι ανταγωνιστικά και διασκεδαστικά τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό», δήλωσε η Σπικς.

Η κανονική περίοδος της Volleyleague ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο και η εκτίμηση της Σπικς είναι ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα της. 

«Νομίζω ότι αυτή η σεζόν ξεπέρασε τις προσδοκίες του συλλόγου. Είναι κρίμα που θα τερματίσουμε στην τέταρτη θέση, από τη στιγμή που κρατούσαμε την δεύτερη θέση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε όμως στην τετράδα, κάτι που δεν φαινόταν ρεαλιστικό στην αρχή της σεζόν».

Σχετικά Άρθρα