Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Θα με στεναχωρούσε αν δεν βοηθούσα την Εθνική»

MVP ,

Την καλύτερη της εμφάνιση με την φανέλα του ΑΟ Θήρας πραγματοποίησε στον Πειραιά, κόντρα στον Πορφύρα, η Μελίνα Εμμανουηλίδου. 

Η διεθνής κεντρική για τρίτη φορά στην καριέρα της, αναδεικνύεται MVP της αγωνιστικής, μετά τη σεζόν 2014-2015 και τον Πανναξιακό, που κατέκτησε το βραβείο δύο φορές. «Δεν είναι ότι το κυνηγούσα. Με ευχαριστεί όμως πάρα πολύ, είναι μία επιβράβευση των κόπων μου. Δεν μπαίνω στον αγώνα και σκέφτομαι ότι θέλω να βγω MVP αλλά σίγουρα όταν τελειώνει ο αγώνας και έχω παίξει καλά, θέλω να το ακούσω» ήταν τα πρώτα λόγια της 23χρονης Μελίνας στο volleyball.gr. 

Το βραβείο αφιερώνεται στα τρία αδέρφια της. «Μακάρι να μπορούσα να το αφιερώσω σε πολλά άτομα αλλά θα πω τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια μου, τον Άκη, τον Νίκο και την Έφη που με στηρίζουν μέχρι τέλους». 

Στο φινάλε του πρώτου γύρου ο ΑΟ Θήρας ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Volleyleague, αλλά τα καλύτερα ακόμα δεν τα έχουμε δει για τη Σαντορίνη, όπως δηλώνει η Εμμανουηλίδου. «Αυτή την στιγμή η κατάταξη στην βαθμολογία δεν έχει μεγάλη σημασία. Σίγουρα μας ικανοποιεί η δεύτερη θέση. Έχουμε κάνει μία καλή πορεία αλλά μας αξίζει καλύτερη και πιστεύω θα την έχουμε. Όλες οι αθλήτριες δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά και θέλουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα». 

Στα 23 της έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Ελλάδας, αλλά στο εξωτερικό δεν έχει ακόμα αγωνιστεί, κάτι που σκοπεύει να κάνει στο μέλλον. «Το έχω στο μυαλό μου σίγουρα, όπως κάθε αθλήτρια. Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

Κλείνοντας, η συζήτηση πήγε στην Εθνική ομάδα που ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο μυαλό της. «Ξεκίνησα από την Εθνική κορασίδων και είμαι από μικρή στις Εθνικές ομάδες. Είναι κάτι που μου έχει γίνει συνήθεια. Θα με στεναχωρούσε αν δεν είμαι στην Εθνική Γυναικών γιατί θέλω να βοηθήσω το ελληνικό βόλεϊ να πάει ψηλότερα».

Σχετικά Άρθρα