Μαριέττα Χρουσαλά: «Ανυπομονώ να παίξω στο χιόνι»

Magazine ,

Από τα τηλεοπτικά πλατό, την πασαρέλα, τις επιδείξεις μόδας, στην άμμο και τώρα και στο χιόνι. Η Μαριέττα Χρουσαλά ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ζευγάρι με τον σύζυγό της Λέοντα Πατσίτσα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley που θα φιλοξενηθεί 9-10 Φεβρουαρίου στο Μαίναλο της Αρκαδίας. 

«Ειλικρινά περιμένω με ανυπομονησία να παίξω και στο χιόνι. Καλοκαίρι αλλά και χειμώνα παίζω Beach Volley αλλά νομίζω στο χιόνι η αίσθηση θα είναι διαφορετική»  λέει στο www.volleyball.gr η Μαριέττα και συνεχίζει. «Το Beach είναι η μεγάλη μου αγάπη. Εδώ και χρόνια κάνω προπονήσεις με την Έφη (Σφυρή), με τον Παύλο (Μπελιγράτη), με τον Παναγιώτη (Ζακυνθινό) και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία παίζω παντού. Έχω παίξει ακόμη και με επαγγελματίες στο Μαϊάμι, γενικά δεν χάνω ευκαιρία. Ξεκινήσαμε με τον σύζυγό μου εντελώς ξαφνικά και πλέον έχουμε δεθεί με το άθλημα, μας αρέσει πάρα πολύ». 



Για την Μαριέττα το Snow Volley θα είναι μια νέα, διαφορετική, εμπειρία, την οποία θέλει να ζήσει στα …κόκκινα, ή μάλλον στα λευκά. «Θέλω να δοκιμάσω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Περιμένω ότι θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο από το Beach γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις σε υψόμετρο και επίσης διαφορετικό να παίζεις με ρούχα. Θα το διαχειριστούμε όμως και πιστεύω ότι θα διασκεδάσουμε. Με ενημέρωσαν ότι θα φοράω και ποδοσφαιρικά παπούτσια, όποτε ίσως να ανοίξω και άλλο τους αθλητικούς μου ορίζοντες» σχολιάζει χαρακτηριστικά. 

Ραντεβού λοιπόν στο Μαίναλο με την Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. 


Σχετικά Άρθρα