Χριστίνα Βραχάλη: total snow!

Magazine ,

Από τα …ποδοσφαιρικά πλατό του OPEN TV και την παρουσίαση της Κυριακάτικης εκπομπής «TOTAL FOOTBALL» στα κατάλευκα γήπεδα snow volley στο Μαίναλο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Χριστίνα Βραχάλη, ετοιμάζεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley. 

Και αν πέρσι απλά άλλαξε μπαλιές στο χιόνι για τις ανάγκες των τηλεοπτικών συνδέσεων, φέτος δηλώνει έτοιμη όχι μόνο να φορέσει τα απαραίτητα ποδοσφαιρικά παπούτσια αλλά και να καρφώσει στο χιόνι. «Μετά από την άμμο θα δοκιμάσω και στο χιόνι. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ. Σίγουρα προτιμώ τα μπασκετικά παπούτσια από τα ποδοσφαιρικά αλλά θέλω να παίξω στο χιόνι και ανυπομονώ» τονίζει η λαμπερή παρουσιάστρια.  
    


Η Βραχάλη, παρούσα πέρσι στο πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στα Καλάβρυτα, μοιράζεται τις εντυπώσεις της για την διοργάνωση. «Είναι μια πολύ καλή ιδέα, σίγουρα κάτι πολύ διαφορετικό. Πέρσι η Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης οργάνωσε πολύ καλά το event και ανέβασε ψηλά τον πήχη. Σίγουρα η διοργάνωση επιδέχεται βελτιώσεις αλλά πιστεύω ότι όλοι όσοι έρθουν στο Μαίναλο το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Έχει δράση, είναι σκληρό και δύσκολο να παίζεις στο χιόνι αλλά παράλληλα είναι πρόκληση». 

Σχετικά Άρθρα