Το τμήμα ανάπτυξης της ΕΟΠΕ στα σχολεία της Μαλεσίνας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Το τμήμα ανάπτυξης της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το σωματείο του Αίαντα Μαλεσίνας βρέθηκε στη πόλη της Φθιώτιδας και παρουσίασε το άθλημα της πετοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής στα δημοτικά, στα γυμνάσια και λύκεια της Μαλεσίνας.

Οι 200 μαθητές και μαθήτριες για 4 ώρς ενημερώθηκαν για τα μυστικά του αθλήματος από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Γκούντα, Γιώργο Μπακοδήμο και τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και στην πράξη τις τεχνικές της πετοσφαίρισης. Το παιχνίδι έγινε με μεικτές ομάδες 4Χ4 με μεγάλη επιτυχία και με την υπόσχεση να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον αντίστοιχες δράσεις.

Το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Λοκρών και υπεύθυνος αθλητισμού Θανάσης Αγγελής, ο πρώην δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο πρώην αντιδήμαρχος Μαλεσίνας Αντώνης Καραμίντζιος, ο πρόεδρος του Αίαντα Μαλεσίνας Δημήτρης Γκέκας μαζί με τα μέλη του ΔΣ Νίτσα Καραμίντζου και Χρυσάνθη Τούντα, καθώς και οι προπονητές του συλλόγου Τάσος Μαγγάφας και Ανάργυρος Μπέσιος.

Σχετικά Άρθρα