Εθνική Ανδρών στην Καλαμάτα: Φιλικά με την Τυνησία και ευχές από τον δήμαρχο

Ανδρών ,

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Καλαμάτα ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Οι αθλητές που είναι στη διάθεση του Ιταλού προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε προπονούνται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» ενώ από την Πέμπτη 13 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο την Τυνησία. 

Όλες τις ημέρες οι φιλικοί αγώνες θα αρχίσουν στις 18:30 εκτός από την Κυριακή που θα αρχίσει στις 17:00. 

Η αποστολή της ομάδας της Τυνησίας αναμένεται να αφιχθεί στην Καλαμάτα σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023. 

Η Εθνική Ανδρών προετοιμάζεται έχοντας την υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και προσωπικά του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου ο οποίος έχει παρακολουθήσει πολλές από τις προπονήσεις. 



Μάλιστα όταν δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον κλιματισμό του γυμναστηρίου με εντολή του τοποθετήθηκαν άμεσα νέα σύγχρονα κλιματιστικά και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε στην πόλη μας την Εθνική βόλεϊ ανδρών. Η Καλαμάτα ήταν πάντα πρωτοπόρος στον αθλητισμό και στον πολιτισμό και ειδικά στο βόλεϊ έχει τεράστια παράδοση», δήλωσε ο  δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε: 

«Δεν είναι τυχαίο πως οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα την άνοδο της Καλαμάτας 80 στη Volley League. Εύχομαι στους αθλητές, στους προπονητές και στα στελέχη της Εθνικής βόλεϊ ανδρών καλή επιτυχία. Η φιλόξενη πόλη μας πάντα θα είναι ανοικτή στις Εθνικές ομάδες αλλά και σε σπουδαίες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις».



Από την πλευρά του ο μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών Μάριος Γκιούρδας είπε: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, όλη τη δημοτική αρχή της πόλης για τη θερμή φιλοξενεία του εθνικού μας συγκροτήματος. Όλοι οι αθλητές αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από εδώ από την Καλαμάτα βάζουμε τις βάσεις για μία επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα