Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τις παλιές δόξες του Σίρις, της Καβάλας και της Δράμας - Οι βραβεύσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τίμησε τις παλιές αθλήτριες του Σίρις, του ΑΟ Καβάλας και του ΓΣ Δράμας. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου, Παναγιώτα Κεφαλά (ΑΟ Καβάλας), Κωνσταντίνα Λαμπράκη (ΓΣ Δράμας), Αναστασία Πολυζώη (Σίρις), Ρούλα Πραγκαλούδη (Σίρις).

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Τέφα, Δήμητρα Χαριτίδου και Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Τιμή στον Δεληκωστίδη

Τιμήθηκε ο διεθνής διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της Ο.Δ.Β.Ε. Νίκος Τσελίκας.

Οι βραβεύσεις:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη για τη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Νίκος Δατσέρης.

Ο Δήμος Σερρών απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο για τη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Ο Δήμος Σερρών απέμεινε τιμητική πλακέτα στην πρώην βολεϊμπολίστρια Δέσποινα Χατζηπαύλου και στον σύζυγό της Βαγγέλη Κωνσταντινίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στον Σερραίο προπονητή Κώστα Ριζόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στο βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλλιεράκης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέμεινε αναμνηστικό στον Κώστα Βέρρο για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης.

Σχετικά Άρθρα