Κλήσεις σε απολογία (28/3)

NEWS ,

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.30:

- Το σωματείο «ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ της 3.11.2018 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

- Το σωματείο «ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ» και τον Έφορό του ΧΟΡΕΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ για υβριστική συμπεριφορά του προς τον Α` Διαιτητή στον αγώνα ΑΣ Κόροιβος – ΑΕ Αρμενίων της 01.12.2018 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

- Το σωματείο «ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και τον Προπονητή του ΑΝΔΡΕΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΣΑ για υβριστική συμπεριφορά του προς τον αθλητή της ΑΕ Αρμενίων Μπερμπερίδη Αναστάσιο στον αγώνα ΑΣ Κόροιβος – ΑΕ Αρμενίων της 01.12.2018 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

- Το σωματείο «ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ» και τον πετοσφαιριστή του ΠΕΤΟΥΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ για ανάρμοστη συμπεριφορά του σε βάρος αθλητή της αντιπάλου ομάδος στον αγώνα ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ της 22.12.2018 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

- Το σωματείο «ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του και τους πετοσφαιριστές του ΠΕΤΟΥΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ για ανάρμοστη συμπεριφορά τους στον αγώνα ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ της 19.1.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Σχετικά Άρθρα