Συνάντηση της Ε.Ο.ΠΕ. με τη νέα διοίκηση του Σ.Ε.Φ.

NEWS ,

Με την νέα διοίκηση του Σ.Ε.Φ. είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μέλη της διοίκησης και συνεργάτες της ΕΟΠΕ. Η συνάντηση αφορούσε την συνεργασία των δύο φορέων, στα πλαίσια της προετοιμασίας και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, αλλά και σε ευρύτερα θέματα ανάπτυξης των αθλημάτων αλλά και κοινωνικών πρωτοβουλιών που σχετίζονται με αυτά.     

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΣΕΦ η Συντονίστρια - Διευθύντρια του οργανισμού κυρία Χριστίνα Τσιλιγγίρη, ο αναπληρωτής της κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, και το μέλος της Διοίκησης κ. Μιχάλης Δεμέστιχας, ενώ η Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Νεκτάριο Χαλβατζή, τους συνεργάτες των Εθνικών ομάδων Βόλει και Beach Volley, και τις διεθνείς αθλήτριες Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Ιδιαίτερα θετικό ήταν το κλίμα της συνάντησης και συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας αλλά και η αντιμετώπιση κάποιων επειγόντων θεμάτων, ειδικότερα για το προπονητήριο του μπιτς βόλεϊ καθώς οι Εθνικές ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία στην διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, και η βασική εγκατάσταση για το άθλημα βρίσκεται σε κακή κατάσταση.  Αποφασίστηκε να γίνει κοινή προσπάθεια προς την πολιτεία και αυτοδιοικητικούς φορείς, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κόστος αποκατάστασης των σημαντικών φθορών και να δημιουργηθεί ξανά η πρότυπη εγκατάσταση που βοήθησε στην ανάπτυξη του αθλήματος και στις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων.

Σχετικά Άρθρα