Exhibition game σε live μετάδοση στα Καλάβρυτα (photos-video)

SNOW VOLLEYBALL ,

Γιώργος Κοτσιλιάνος, Παναγιώτης Ιωαννίδης εναντίον Παύλου Μπελιγράτη, Δημήτρη Νικολακάκη στο πρώτο exhibition game του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος snow volley.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς της διοργάνωσης άρχισε το πρωί της Παρασκευής (23/2) με τους 4 αθλητές να προσαρμόζονται άμεσα στις δυσκολίες του χιονιού. 

Η τηλεόραση του STAR και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Καρτερού Κατσούλη "Στη φωλιά των Κου Κου" με απεσταλμένη την Νάντια Ρηγάτου, η ΕΡΤ με απεσταλμένο τον Νίκο Παγιωτέλη για την εκπομπή "Απευθείας" των Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστα Λασκαράτου και Νίκου Μερτζάνη και ο ΣΚΑΪ με την εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου "Τώρα" μετέδωσαν live από τα ηλιόλουστα Καλάβρυτα εντυπωσιακές εικόνες από τα δύο γήπεδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οικοδέσποινα της διοργάνωσης, παρουσιάστρια, αθλήτρια παγκοσμίου επιπέδου η Βάσω Καραντάσιου έκλεψε την παράσταση στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι ο ΟΠΑΠ και χορηγοί το «λουξ plus ‘n’ light Tea», η Arla PROTEIN, η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, ενώ την διοργάνωση ακόμα υποστηρίζουν η Arena Car Rental και η UMBRO Ελλάς.


Σχετικά Άρθρα